Millora de l'hàbitat i regulació de l'ús públic dels prats de Sant Sebastià

La Diputació de Girona ha concedit a l'Ajuntament una subvenció de 14.078,64 € per a executar unes actuacions de millora de l'hàbitat i regulació de l'ús públic dels prats de Sant Sebastià, concretament els de la finca de la Casa Nova de l'Aluart.

Aquest indret presenta uns dels últims prats de dall de terra baixa de la comarca. Es tracta d'hàbitats seminaturals que alberguen una gran diversitat de formes de vida vegetals i animals. Aquesta subvenció permetrà recuperar alguns espais envaïts pels esbarzers a causa del seu abandonament, netejar uns recs de drenatge que es troben colmatats, tancar l'accés rodat i senyalitzar la zona, i finalment crear una bassa, al marge dels prats, que suposi un nou hàbitat per a les espècies protegides d'amfibis i tortugues aquàtiques que viuen a la zona.

75 anys de sardanes

L’aplec del 2024 se celebrarà l’11 i 12 de maig. 

L’Agrupació Sardanista de Caldes de Malavella ha comptabilitzat més de 150 sardanes dedicades a la localitat. Cançons que parlen de la història de la vila i de la seva cultura popular. Per a l’aplec del 2024, dedicat a fer un homenatge a Caldes, només se n’han seleccionat 28, però l’entitat es compromet a donar visibilitat a tot el repertori vinculat al poble. El 75è Aplec de Sardanes es farà l’11 i 12 de maig, i comptarà amb la participació d’entitats socials i culturals del poble i de municipis propers. 

Les colles convidades són la Principal de Llobregat i Mans Amigues, el dissabte al vespre. I l’endemà, hi participaran la cobla de Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, Ciutat de Girona, Reus Jove i Bisbal Jove. A banda de les sardanes, al llarg de tot el cap de setmana hi haurà actuacions dels Gegants de Caldes i l’Hereu Riera. També hi seran les puntaires i l’alumnat dels tallers de sardanes dels col·legis Sant Esteve i La Benaula. 

La música començarà el dissabte al vespre, i el diumenge hi haurà actuacions al matí i a la tarda. A la informació adjunta trobareu la programació de temes que sonaran. Al migdia, es farà un Dinar de Germanor. Les persones interessades poden comprar tiquets fins al 9 de maig, a les llibreries Solés i Tau o mitjançant transferència bancària. Tant l’import i el compte bancari com el menú estan explicats a la informació adjunta. També el calendari sardanista de Caldes de Malavella. 

Per a més informació, es pot trucar al telèfon 670 91 92 31 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. 

 

 

Attachments:
Download this file (Aplec Sardana Caldes 2024.pdf)Programa[ ]

Alerta sanitària per productes cosmètics

L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris comunica un avís de retirada immediata del mercat de tres productes cosmètics. Segons les autoritats els productes. Us fem arribar l'alerta sobre productes cosmètics, productes de cura personal i/o biocides relacionada amb els productes:

 • Adidas Get Ready after shave
 • Adidas active Start Revitalizing Gel
 • Steika. Productes d'estètica. Tintes de tatuatge i maquillatge permanent. 

Per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb aquesta alerta sanitària, podeu enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant, en l'assumpte del correu, la referència i la marca i nom comercial del producte afectat. Si heu experimentat o teniu coneixement que algú ha patit algun efecte no desitjat atribuïble a l'ús d'un producte cosmètic, podeu comunicar-ho a través del portal NotificaCS. 

Podeu accedir al contingut d'aquesta alerta, i al d'altres que s'han difós sobre productes cosmètics, de cura personal i biocides, al lloc web del Departament de Salut.

Attachments:
Download this file (20240411_20240408_Alerta Adidas After Shave_TMAS0001_TMAS0001_37B24FAB-8ADF-4954-9E3D-F406BD13B172.pdf)Alerta sanitària[ ]
Download this file (20240412_20240410_Alerta Alkimia_TMAS0001_TMAS0001_20A4A880-C8DA-42D8-803E-81F934E888A4.pdf)Alerta sanitària[ ]

Curs de premonis 2024

Estàs interessats en fer el curs de premonis?

Aquest curs va adreçat a persones nascudes el 2007 o el 2008.

18 i 19 maig a Franciac

 • Dissabte 18 de maig, a les 9.30 a Ca la Romana, punt de trobada i a les 19 h, recollida a Franciac.
 • Diumenge 19 de maig, de 10 a 17 hores, punt de trobada i recollida a Franciac. 

Inscripcions: del 23 d'abril al 9 de maig a Ca la Romana (dimarts, dimecres i dijous de 16 a 19 hores).

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 676 067 933 / 972 480 266

No deixis passar aquesta oportunitat d'expandir la teva consciència i connectar amb el misteriós món de les premonicions. Apunta't!

Convocatòria de subvencions esportives 2024

La regidoria d'Esports convoca anualment subvencions per a projectes esportius. Aquest efecte, i en el marc de la normativa general de subvencions, s'aproven unes bases específiques que regulen aquells aspectes més concrets per a l'atorgament i s'aprova la convocatòria corresponent, que fixa el termini per a sol·licitar-les i el crèdit que l'Ajuntament hi destinarà. Amb caràcter general l'import de la subvenció no podrà superar el 50% del pressupost de l'activitat. Consulta l'anunci AQUÍ.

Podran sol·licitar aquestes subvencions les entitats i associacions sense finalitat lucrativa de Caldes de Malavella que reuneixin els següents requisits:

 • Estar legalment constituïdes i inscrites al Registre Municipal d’Entitats de l’Ajuntament de Caldes de Malavella, i tenir les dades actualitzades.

 • Estar inscrites al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.

Excepcionalment es podrà considerar beneficiària una agrupació d’entitats de Caldes de Malavella o un col·lectiu de ciutadans que, sense estar legalment constituïda com a entitat jurídica, per la tradició i els costums del poble tingui el seu reconeixement en la seva activitat per part del municipi, atès el seu interès.

Criteris de valoració:

La proposta d’adjudicació de les subvencions tindrà en compte les següents consideracions:

 • Foment de l’esport base.

 • Interès general de l’activitat per al municipi i la seva projecció exterior.

 • Nombre d’associats de l’entitat o associació esportiva.

 • Nombre de participants de l’activitat.

 • Estabilitat i continuïtat de l’activitat.

 • Grau d’autofinançament de l’entitat o associació esportiva.

 • Foment de l’esport femení.

 • Foment de activitats esportives en l’àmbit del lleure.

 • Grau de formació dels tècnics.

Es pot tramitar telemàticament a través de la seu electrònica adjuntant els formularis adjunts en una instància general, en el termini de 20 dies des de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Província.

 

ENLLAÇ PER FER EL TRÀMIT

 

Attachments:
Download this file (Model Sol·licitud CONCURRENCIA COMPETITIVA.pdf)model de sol·licitud[ ]