Benvolgut visitant, benvolguda visitant,

Us vull donar la benvinguda al web de l'Ajuntament de Caldes de Malavella.

Aquest espai és una eina que informa als vilatans dels serveis que ofereix l'Ajuntament, de les activitats de l'agenda i de l'actualitat que genera el consistori. Amb aquesta renovació fem una aposta per informar-vos puntualment del que passa a l'Ajuntament i a Caldes de Malavella i ens ajudarem de les xarxes socials perquè rebeu a l'instant les actualitzacions del web.

Una gran novetat que us acosta l'Ajuntament a casa és la seu electrònica que us permetrà fer un bon nombre de tràmits i gestions en línia sense moure-us de la vostra llar. A més d'això, el web ofereix informació d'interès als turistes que visiten la nostra vila termal sobre indrets d'interès per visitar, allotjament, llocs on menjar...

Els objectius són, per una banda, oferir un servei als caldencs perquè sentin l'administració pública més pròxima i al servei del vilatà, perquè estiguin informats de l'activitat de l'Ajuntament i de Caldes i per reforçar el sentiment de comunitat dels caldencs. I, per una altra banda, aprofitar aquest mitjà com a una finestra al món per donar a conèixer els nombrosos atractius de la nostra vila turística.

Espero que gaudiu de la visita i que us sigui d'utilitat.

Salvador Balliu,
Alcalde de Caldes de Malavella