Centro de salud de Caldes de Malavella

Edifici modern inaugurat l’any 2009 seguint un projecte dels arquitectes M. Mangas i I.Ortega. Bastit en estructura de formigó, ferro i vidre, és conformat per la intersecció d’un cos allargassat de tres plantes amb un cos també rectangular i allargassat només de dues plantes . La porta d’accés a l’equipament sanitari, en la intersecció dels dos espais, és a la carretera de Llagostera.

Dades de contacte

CAP Gerard Masllorens 
Carretera de Llagostera 4-6
17455 Caldes de Malavella
Telf: 972 47 01 09

Urgències ABS Cassà de la Selva (a partir de les 21h, caps de setmana i festius): 972 46 38 82 
Transport Santari de Catalunya: 902 760 050
ABS Cassà de la Selva: 972 46 38 83
Cat Salut respon: 061

Hospital de Santa Caterina
És gestionat per l'Institut d'Assistència que és l'empresa que també gestiona el nostre CAP i l'Àrea Bàsica de Salut de Cassà de la Selva de la qual depèn. És l'hospital general bàsic de la Selva interior i per tant l'hospital on hem de rebre atenció hospitalària tots els caldencs, sempre seguint les prescripcions promogudes des del CAP de Caldes i des de l'Àrea Bàsica de Salut de Cassà.
Telf: 972182500
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.ias.scs.es/web/usuaris/ed_parc/ed_santa_caterina.html
 

Horaris

De dilluns a divendres, de 8h a 21h

Fora d'aquests horaris, en situació d'urgència, a partir de les 21 h. i els caps de setmana, cal adreçar-se a l'Àrea Bàsica de Salut amb seu al CAP de Cassà de la Selva (c. Bassegoda, 11)
1. L'atenció del Servei d'Odontologia es porta a terme al CAP de Llagostera i s'ha de concertar hora al CAP de Caldes de Malavella.
2. Els dissabtes es realitzen les cures i injectables al CAP de Caldes de 9 a 9:30. El diumenge es realitzen al CAP de Cassà de la Selva.
 

Els serveis del CAP

 • Integrem de forma equilibrada l'atenció preventiva, l'atenció curativa, l'atenció rehabilitadora i la promoció de la salut de la comunitat.
 • El centre d'atenció primària (CAP) és el primer lloc on s'ha d'anar quan es té un problema de salut o quan es vol prevenir quelcom.
 • El CAP està dotat d'un EAP, un equip de professionals de la salut, altament qualificat que t'orientaran tant en les teves necessitats d'assistència sanitària com d'assistència social.
 • Tens el teu propi equip assistencial
 • Al CAP pots establir una relació de confiança amb el teu propi equip de professionals de la salut. Els professionals sanitaris del CAP (personal mèdic i d'infermeria) sempre estan molt a prop teu i de la teva família. Amb ells pots establir una relació personalitzada i de confiança; t'aconsellaran en totes les qüestions de la salut.
 • Al CAP tens el teu metge de capçalera per ajudar-te a mantenir el teu benestar. El teu metge t'ofereix atenció continuada i resol qualsevol incident que consideris urgent.

Al CAP trobaràs:

 • Un equip de professionals sanitaris que estan sempre a prop teu i de la teva família
 • Tracte personalitzat i de confiança
 • Informació i consells de tipus sanitari i assistencial
 • Servei d'atenció a domicili per quan, pel teu estat de salut, no puguis anar fins al CAP
 • Activitats de prevenció (vacunació, detecció precoç de malalties...) i promoció d'hàbits saludables i consells sanitaris
 • La Unitat d'Atenció a l'Usuari (UAU)

 

Prestacions i Recursos