Policia Local

Policia Local Malavella

Dades de contacte

Comissaria de la Policia Local
Carrer Onze de Setembre, s/n
17455 Caldes de Malavella
Telf: 972 47 09 02
619 70 45 46 ( 24h )
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Els serveis que realitza la Policia Local

Les tasques que realitzen els policies locals es divideixen en 4 grans grups:

  • SEGURETAT CIUTADANA:Alarmes, amenaces, danys, danys a la via pública, robatoris, detinguts, furts, identificacions, ocupació via pública, coordinació amb Mossos d’Esquadra i Cos Nacional de Policia, consum o tràfic de drogues i seguretat ciutadana.
  • ASSISTÈNCIA:Coordinació amb servei d’Emergències Mèdiques (SEM), Serveis a l’Ajuntament, jutjat, menors, policia assistencial, incendi...
  • TRÀNSIT: Vigilància entrades i sortides escoles, regulació deTrànsit, accidents, control de vehicles,controls d’alcoholèmia i drogotest, grua i vehicles abandonats.
  • CONVIVÈNCIA:Conflictes familiars, conflictes veïnals, policia de proximitat i ordenances municipals de sorolls, d’animals i de civisme.
  • Col·laboració amb altres cossos i amb els caldencs
La relació de la Policia Local de Caldes amb els Mossos d’Esquadra és constant, dels quals reben suport quan fa falta, com en casos de robatoris o col·laboracions en controls, entre d’altres.
Per altra banda, la Policia fa periòdicament taules de treball amb policies de municipis de l’entorn per comentar les incidències de cada municipi i contrastar dades i informacions que poden ser d’interès. Malgrat tot, una de les eines més importants és la col·laboració ciutadana:“animem als caldencs que tinguin cap sospita a contactar amb nosaltres per avisar-nos. Nosaltres estem per comprovar que realment aquestes sospites són fundades. És la nostra feina”.

Informació d’interès

El telèfon 112 centralitza totes les trucades d‘urgència. És únic a tot l‘àmbit europeu i dóna resposta immediata les 24 hores del dia.

Serveix perquè els ciutadans i ciutadanes puguin sol·licitar els serveis públics d‘urgències sanitàries, d‘extinció d‘incendis i salvaments, de seguretat ciutadana i de protecció civil quan es trobin en una situació d‘emergència.Tríptic 112 

Informació útil:

Enllaços d‘interès:

Mobilitat segura

L‘Educació Viària té com a objectiu principaldesenvolupar la consciència i la conducta viàriaadequada per a una millor convivència social i respecte amb les persones i l‘entorn. Des de la Policia Local de Caldess‘organitzen activitats, xerrades, jornades.