El grup de Junts per Caldes de Malavella va guanyar les darreres eleccions municipals amb un 61,84% dels vots. El 15 de juny es va fer el ple de constitució del nou Ajuntament, i es va votar Salvador Balliu com a alcalde per als propers quatre anys.

El passat 15 de juny es va celebrar el ple extraordinari de constitució del nouajuntament després de les eleccions del 26 de maig. En els comicis, Junts per Caldes de Malavella va ser la força més votada aconseguint sis regidors dels 13 que hi ha al consistori. Per tal de governar amb majoria absoluta calen 7 regidors. El partit Junts per Caldes va anunciar que governarà amb majoria amb el suport del Partit Socialista.

El ple es va celebrar en una sala de plens plena a vessar. Primer es va celebrar la mesad’edat, on el regidor de més edat i la regidora més jove van iniciar el ple tot convidantals diferents grups polítics amb representació a l’Ajuntament a votar l’alcalde. Salvador Balliu va ser investit alcalde al rebre 7 dels 13 vots possibles. Després de sentir les paraules de cada portaveu, es va fer la foto de família del nou plenari i es va saludar al cos de la Policia Local, desplaçats a la Plaça de l’U d’Octubre per a locasió.