Fires i Mercats de Caldes de Malavella

Les àrees de turisme i promoció econòmica de l'Ajuntament i les entitats de Caldes de Malavella organitzen diverses fires i mercats al llarg de l‘any, donant a Caldes el digne sobrenom de LA VILA DELS 100 MERCATS.

Mercats setmanals

Per a més informació: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Mercat municipal del dimarts

Ubicació: Plaça de la Selva
Horari: de 8h a 13h

 •  Instància

Fira-mercat dels diumenges

Ubicació: Plaça de l’Antic Ajuntament
Horari: de 10h a 14h

 •  Instància
 •  Reglament

Fires anuals

Per a més informació i inscripcions: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Fira de la Terra

 • El segon o tercer diumenge de març. 

La Fira de la Terra celebra la festivitat de Sant Antoni, patró dels animals, amb la tradicional benedicció dels animals, una desfilada- concurs caní, exhibicions d’agility i d’altres activitats relacionades amb el món caní i dels cavalls. Totes aquestes activitats es veuen complementades amb un mercat de formatges, vins, embotits i tot tipus de productes d’artesania.

 •  Sol·licitud de participació al mercat d’artesania de la Fira de la Terra 

Festa de la Malavella

 • Últim cap de setmana d’abril

La Festa de la Malavella va néixer l'any 2010 fruit de diverses voluntats i iniciatives de recuperar i promocionar la llegenda de la Malavella, i lligar-ho així amb el món imaginari i ocult. Durant tota la jornada hi ha programades diferents activitats que giren entorn la llegenda i al vespre es celebra el Mercat Nocturn Esotèric, un mercat de parades de màgia, pedres energètiques, herbes remeieres,  ungüents, espelmes, sabors, tarot, bijuteria, perfums.

Web de la Festa de la Malavella: http://www.festadelamalavella.com/

 •  Sol·licitud de participació al mercat nocturn esotèric de la Festa de la Malavella

Fira d'Oportunitats

 • Juny i novembre

Durant l’any s’organitzen dues edicions de la Fira d’oportunitats, un gran espai per intercanviar, vendre o regalar tota mena d’objectes. El mercat està obert tant a professionals com a particulars i en general, a qualsevol persona que vulgui posar-hi una parada.

Fira d'Artesania de la Fira de l'Aigua

 • Primer diumenge d’octubre

La Fira de l’aigua és la Fira per excel·lència del municipi de Caldes de Malavella. Tot i que l’aigua és un element eteri amb poca prestació als sentits, l’organització de la Fira de l’aigua aconsegueix obtenir una fira absolutament sorprenent; alhora divertida i alhora plena de conscienciació vers aquest element tan preuat. Durant tot el dia es duen a terme un seguit d’activitats als diferents espais que conformen la Fira i es complementen amb una Fira d’artesania i Entitats

 •  Sol·licitud de participació a la Fira d’artesania de la Fira de l’aigua

Mercat de Nadal

 • Tercer diumenge de desembre.

El Mercat de Nadal és una de les activitats que s’engloba dins de les activitats del cap de setmana nadalenc i solidari a Caldes de Malavella. Aquest Mercat pretén facilitar als compradors aquelles coses que o bé es compren a última hora: alimentació, delicatessen, etc o aquelles coses que a últim moment encara ens falten per comprar: elements decoratius, regals de Nadal  

 •  Sol·licitud de participació al Mercat de Nadal

Altres activitats nòmades

Per a més informació: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Les instàncies de participació als següents esdeveniments sempre s'entregaran al Registre d'Entrada de les Oficines centrals de l'Ajuntament. 

Les sol·licituds s'han de tramitar en un mínim de 15 dies d’antel·lació.

Festa Major

 Instància 

primer diumenge d’agost

Aplec de Sant Sebastià

 Instància

25 de gener

Aplec de la Sardana

 Instància

11 de maig

Aplec de Sant Maurici

 Instància

22 de setembre

Un cop estudiades aquestes instàncies:

 • En el cas de quota per Ocupació de Via Pública es pagarà l'import a la caixa municipal, en cas contrari, es facilitarà al sol·licitant el nº de C.C per a fer el pagament.
 • No es donarà per formalitzada la participació fins que no es rebi el justificant de pagament.