Plataforma de comerç en línia de Caldes de Malavella

La Plataforma de comerç en línia és un projecte liderat per la Diputació de Girona a la qual s’ha adherit l’Ajuntament de Caldes de Malavella per a facilitar la compra digital en el establiments del municipi, esdevenint un aparador dels productes i serveis que ofereixen els comerços locals. L’objectiu de la plataforma és promoure i incentivar el comerç local i alhora proporcionar:

  • Un punt d’accés al comerç electrònic per als comerços del municipi. Així se n’augmenta la visibilitat i les possibilitats de negoci.
  • Un punt des del qual els ciutadans tindran accés als comerços locals per poder fer comandes

Si tens un negoci a Caldes de Malavella això et pot interessar!

Descarrega’t el fulletó informatiu i informa’t de com pots promocionar el teu establiment. 

Link a la plataforma de comerç en línia de Caldes de Malavella: https://www.ddgi.cat/comerc-a-casa/caldes-de-malavella/public/

 

 

Servei de creació d’empreses i Servei PIME

Servei de creació d’empreses

L’Ajuntament de Caldes de Malavella, en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Selva, t’ofereix el Servei de Creació d'Empreses, amb l'objectiu d'ajudar-te en el procés de posada en marxa del teu projecte empresarial. 

Des del Servei s'ofereix assessorament personalitzat a les persones emprenedores que tenen per objectiu posar en marxa un nou projecte de negoci, s'organitzen accions de formació i sensibilització relacionades amb l'autoocupació, es dóna suport a la consolidació de les noves iniciatives empresarials, etc.

Tutories d’informació i assessorament

A través de tutories individualitzades amb diferents experts, t'ajudarem a analitzar si la teva idea de negoci és viable, tenint en compte els aspectes clau que s'han de valorar a l'hora de posar en marxa un projecte d'autoocupació.

En aquestes sessions treballarem aspectes com el pla de màrqueting, el pla d'organització o el pla financer de la teva futura empresa.

A més, també t' orientarem sobre els tràmits necessaris per donar-te d'alta, t' informarem de les ajudes i subvencions a què et pots acollir i t' ajudarem a accedir al finançament necessari per poder iniciar l'activitat.

Activitats de sensibilització i formació

Al llarg de l'any organitzem diferents activitats de sensibilització i formació sobre temes relacionats amb l'autoocupació, amb l'objectiu de difondre la cultura emprenedora i la possibilitat d'entrar al mercat de treball a través d'un projecte de negoci propi.

Des de seminaris específics sobre temes com el màrqueting o les finances, fins a cursos formatius més extensos, passant per tallers de sensibilització, exposicions o concursos d'emprenedoria.

 

Horari d’atenció a Caldes de Malavella:

Ajuntament de Caldes de Malavella

Dimarts de 10h a 14h, cada quinze dies.

Cal demanar cita prèvia:

Tel. 972 48 01 03 (Oficina de turisme).

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..  

 

 

Servei PIME

El servei de suport de a les PIMES del municipi és totalment gratuït i s’ofereix gràcies a la col·laboració amb el Consell Comarcal de la Selva.

Quin és l’objectiu del Servei?

Millorar la competitivitat de les petites empreses del municipi, a partir de la detecció de les necessitats que tenen en aspectes relacionats amb la gestió financera, comercial, organitzativa, etc., i donant-hi resposta mitjançant l’organització al mateix municipi d’accions grupals o de suport individualitzat.

 Què s’ofereix?

  • Un servei a mida per a cada empresa, que doni resposta a les necessitats detectades en els diferent àmbits
  • Tutories i assessoraments individualitzats
  • Organitzacions de xerrades de sensibilització i/o activitats formatives

 

Contacte:

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

634260559

La Selva Emprèn (Facebook)

 

 

Horaris comercials de Caldes de Malavella

Establiments comercials en municipis turístics

S'entén per municipi turístic aquell que, o bé, compleix amb uns determinats paràmetres relatius a allotjaments per afluència estacional, o bé, és un lloc de gran afluència de visitants per motius turístics. La qualificació de municipi turístic a efecte d'horaris comercials és competència de la Direcció General de Comerç, a petició de l'ajuntament corresponent. 

Caldes de Malavella té la qualificació de municipi turístic a efectes d’horaris comercials, durant tot l'any, i sense limitació en la franja horària. És per aquest motiu que els establiments comercials de Caldes de Malavella poden obrir tots els diumenges i festius de l'any, amb les següents excepcions i consideracions:

 

Tancament obligatori
1 gener i 25 desembre

 

Obertura restringida
24 i 31 de desembre. Hora màxima de tancament: 20h

 

Altres obligacions
Els establiments comercials han d'exposar l'horari adoptat de manera que la informació sigui visible al públic, fins i tot amb l'establiment tancat

 

Normativa: LLEI 18/2017, de l'1 d'agost, de comerç, serveis i fires

 

Per a més informació sobre horaris comercials:


Departament d’ocupació i empresa. Direcció general del comerç 
Guia pràctica dels horaris comercials.

 

 

Documents de planificació estratègica en l’àmbit comercial

 La Diptuació de Giona ha subvencionat a l’Ajuntament de Caldes de Malavella la redacció de dos documents de planificació estratègica en l’àmbit comercial a través de la subvenció per elaborar plans d’actuació i documents de planificació sectorial de promoció i desenvolupament econòmic local.

 

Associació de Comerciants i Empresaris de Caldes de Malavella (ACIEC)

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Caldes de Malavella (ACIEC) es constitueix amb l’objectiu de ser el punt d’unió de TOTS els autònoms de Caldes de Malavella, englobant tots els àmbits i sectors: serveis, comerç, indústria, restauració… Sabem que al nostre poble hi ha moltes empreses: volem fer-les TOTES visibles, i descobrir a tothom la gran diversitat que som.

Objectius de l’Associació i Empresaris de Caldes de Malavella (ACIEC)

Fer atractiu el nostre comerç i serveis per tal de captar i fidelitzar clients.
Aconseguir estalvis i/o beneficis per a tots els socis.
Tenir més força a nivell municipal, per aconseguir millores pel poble i de retruc per l’Associació.
Obtenir assessorament professional que ens informi dels canvis de normatives i de novetats.
Fer atractiva l´Associació per aconseguir ser molts associats.
Ser un referent d’unió i cohesió per la resta d’empreses de Caldes de Malavella.
Fer molt bona comunicació a través de mitjans i de xarxes socials per tal que sigui un altaveu de les nostres empreses dins i fora del nostre poble.
Tenir una bona comunicació entre tots els negocis associats.
Poder fer formacions als associats per millorar com a professionals.

Consulta la seva web I fes-te soci/a: https://www.aciecaldes.website/associacio/

 

Enllaços d'interès

PIMEC