Plataforma de comerç en línia de Caldes de Malavella

La Plataforma de comerç en línia és un projecte liderat per la Diputació de Girona a la qual s’ha adherit l’Ajuntament de Caldes de Malavella per a facilitar la compra digital en el establiments del municipi, esdevenint un aparador dels productes i serveis que ofereixen els comerços locals. L’objectiu de la plataforma és promoure i incentivar el comerç local i alhora proporcionar:

  • Un punt d’accés al comerç electrònic per als comerços del municipi. Així se n’augmenta la visibilitat i les possibilitats de negoci.
  • Un punt des del qual els ciutadans tindran accés als comerços locals per poder fer comandes

Si tens un negoci a Caldes de Malavella això et pot interessar!

Descarrega’t el fulletó informatiu i informa’t de com pots promocionar el teu establiment. 

Link a la plataforma de comerç en línia de Caldes de Malavella: https://www.ddgi.cat/comerc-a-casa/caldes-de-malavella/public/

 

 

Servei de creació d’empreses i Servei PIME

Servei de creació d’empreses

L’Ajuntament de Caldes de Malavella, en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Selva, t’ofereix el Servei de Creació d'Empreses, amb l'objectiu d'ajudar-te en el procés de posada en marxa del teu projecte empresarial. 

Des del Servei s'ofereix assessorament personalitzat a les persones emprenedores que tenen per objectiu posar en marxa un nou projecte de negoci, s'organitzen accions de formació i sensibilització relacionades amb l'autoocupació, es dóna suport a la consolidació de les noves iniciatives empresarials, etc.

Tutories d’informació i assessorament

A través de tutories individualitzades amb diferents experts, t'ajudarem a analitzar si la teva idea de negoci és viable, tenint en compte els aspectes clau que s'han de valorar a l'hora de posar en marxa un projecte d'autoocupació.

En aquestes sessions treballarem aspectes com el pla de màrqueting, el pla d'organització o el pla financer de la teva futura empresa.

A més, també t' orientarem sobre els tràmits necessaris per donar-te d'alta, t' informarem de les ajudes i subvencions a què et pots acollir i t' ajudarem a accedir al finançament necessari per poder iniciar l'activitat.

Activitats de sensibilització i formació

Al llarg de l'any organitzem diferents activitats de sensibilització i formació sobre temes relacionats amb l'autoocupació, amb l'objectiu de difondre la cultura emprenedora i la possibilitat d'entrar al mercat de treball a través d'un projecte de negoci propi.

Des de seminaris específics sobre temes com el màrqueting o les finances, fins a cursos formatius més extensos, passant per tallers de sensibilització, exposicions o concursos d'emprenedoria.

 

Horari d’atenció a Caldes de Malavella:

Ajuntament de Caldes de Malavella

Dimarts de 10h a 14h, cada quinze dies.

Cal demanar cita prèvia:

Tel. 972 48 01 03 (Oficina de turisme).

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..  

 

 

Servei PIME

El servei de suport de a les PIMES del municipi és totalment gratuït i s’ofereix gràcies a la col·laboració amb el Consell Comarcal de la Selva.

Quin és l’objectiu del Servei?

Millorar la competitivitat de les petites empreses del municipi, a partir de la detecció de les necessitats que tenen en aspectes relacionats amb la gestió financera, comercial, organitzativa, etc., i donant-hi resposta mitjançant l’organització al mateix municipi d’accions grupals o de suport individualitzat.

 Què s’ofereix?

  • Un servei a mida per a cada empresa, que doni resposta a les necessitats detectades en els diferent àmbits
  • Tutories i assessoraments individualitzats
  • Organitzacions de xerrades de sensibilització i/o activitats formatives

 

Contacte:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

634260559

La Selva Emprèn (Facebook)

 

 

Horaris comercials de Caldes de Malavella

Establiments comercials en municipis turístics

S'entén per municipi turístic aquell que, o bé, compleix amb uns determinats paràmetres relatius a allotjaments per afluència estacional, o bé, és un lloc de gran afluència de visitants per motius turístics. La qualificació de municipi turístic a efecte d'horaris comercials és competència de la Direcció General de Comerç, a petició de l'ajuntament corresponent. 

Caldes de Malavella té la qualificació de municipi turístic a efectes d’horaris comercials, durant tot l'any, i sense limitació en la franja horària. És per aquest motiu que els establiments comercials de Caldes de Malavella poden obrir tots els diumenges i festius de l'any, amb les següents excepcions i consideracions:

 

Tancament obligatori
1 gener i 25 desembre

 

Obertura restringida
24 i 31 de desembre. Hora màxima de tancament: 20h

 

Altres obligacions
Els establiments comercials han d'exposar l'horari adoptat de manera que la informació sigui visible al públic, fins i tot amb l'establiment tancat

 

Normativa: LLEI 18/2017, de l'1 d'agost, de comerç, serveis i fires

 

Per a més informació sobre horaris comercials:


Departament d’ocupació i empresa. Direcció general del comerç 
Guia pràctica dels horaris comercials.

 

 

Documents de planificació estratègica en l’àmbit comercial

 La Diptuació de Giona ha subvencionat a l’Ajuntament de Caldes de Malavella la redacció de dos documents de planificació estratègica en l’àmbit comercial a través de la subvenció per elaborar plans d’actuació i documents de planificació sectorial de promoció i desenvolupament econòmic local.

 

Associació de Comerciants i Empresaris de Caldes de Malavella (ACIEC)

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Caldes de Malavella (ACIEC) es constitueix amb l’objectiu de ser el punt d’unió de TOTS els autònoms de Caldes de Malavella, englobant tots els àmbits i sectors: serveis, comerç, indústria, restauració… Sabem que al nostre poble hi ha moltes empreses: volem fer-les TOTES visibles, i descobrir a tothom la gran diversitat que som.

Objectius de l’Associació i Empresaris de Caldes de Malavella (ACIEC)

Fer atractiu el nostre comerç i serveis per tal de captar i fidelitzar clients.
Aconseguir estalvis i/o beneficis per a tots els socis.
Tenir més força a nivell municipal, per aconseguir millores pel poble i de retruc per l’Associació.
Obtenir assessorament professional que ens informi dels canvis de normatives i de novetats.
Fer atractiva l´Associació per aconseguir ser molts associats.
Ser un referent d’unió i cohesió per la resta d’empreses de Caldes de Malavella.
Fer molt bona comunicació a través de mitjans i de xarxes socials per tal que sigui un altaveu de les nostres empreses dins i fora del nostre poble.
Tenir una bona comunicació entre tots els negocis associats.
Poder fer formacions als associats per millorar com a professionals.

Consulta la seva web I fes-te soci/a: https://www.aciecaldes.website/associacio/

 

Enllaços d'interès

PIMEC