Caldes es mulla per l'Esclerosi Múltiple

El pròxim diumenge 14 de juliol, com en anys anteriors, se celebrarà el "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple" a Caldes de Malavella. L'objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les 9.000 persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya.

L'acte es durà a terme durant tot aquest diumenge, 14 de juliol, a la piscina municipal, on es recaptaran fons per investigar la malaltia i donar suport a les persones afectades.


Caldes de Malavella torna a participar, un any més, en la campanya solidària «Mulla't per l'Esclerosi Múltiple», amb una activitat que es durà a terme en les piscines d'estiu del Poliesportiu Municipal. Els participants podran nedar el màxim de metres possibles, fent un donatiu o comprant material de marxandatge. A les 12 h es portarà a terme el salt solidari “Tots a l’aigua”.


Aquesta és una iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), que es realitza el mateix dia arreu de Catalunya, amb l'objectiu de recollir fons per a la investigació d'aquesta malaltia i, al mateix temps, donar suport a les persones que la pateixen. Enguany, a més, el «Mulla't per l'Esclerosi Múltiple» celebra el seu 30è aniversari.