Protecció Civil de Caldes de Malavella fa una crida per incorporar més voluntariat

Protecció civil és una entitat local que participa en moltes de les activitats que s’organitzen a Caldes i la seva feina és imprescindible

L'Associació de Protecció Civil de Caldes de Malavella fa una crida perquè s'hi afegeixin més persones voluntàries.

El cos de Protecció Civil de Caldes de Malavella està integrat 5 agents voluntaris i ja fa més 6 anys que està actiu. Durant aquest temps han participat en dispositius preventius vinculats a activitats esportives, culturals i festives del municipi. També han col·laborat en el procés de vacunació COVID, i han assistit els cossos d’emergències en incendis o rescats de persones. 

Les principals funcions del cos de Protecció Civil de Caldes de Malavella són vetllar per la seguretat ciutadana en els plans d’emergència que s’apliquin, en els esdeveniments que tenen lloc al municipi, així com prevenir riscos i actuar en situacions d’emergència.

Ara, volen ampliar la família i poder disposar de més persones voluntàries que participen en les diverses actuacions fent possible la vida social al nostre poble. Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..