Concurs de microliteratura 2024

21è Concurs de Microliteratura Joaquim Carbó
 
El Premi de Microliteratura de Caldes de Malavella arriba a la seva vint-i-unena edició i segueix tenint per objectiu promoure la pràctica de l’escriptura literària en català a l’entorn de la celebració de la diada de Sant Jordi. 
 
S'organitza conjuntament entre l'àrea de Cultura d’aquest Ajuntament i la Biblioteca Municipal. Compta també amb la col·laboració dels centres d’ensenyament del poble i de les respectives AFES (Sant Esteve, Benaula i Institut), i de les dues llibreries locals (Solés i Tau).
 
La temàtica és lliure però han de ser textos originals, inèdits i contenir la paraula clau "Llegenda", un mot relacionat amb la producció literària de JORDI GARCIA VILAR, autor homenatjat en la present edició, el qual va escriure entre d'altres dues adaptacions teatrals de la famosa llegenda de Sant Jordi. 
 
Es poden presentar textos d’un màxim de tres-centes paraules i s’han d’enviar abans del 4 d’abril a la Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guardia, c. Llibertat, 6.-17455 Caldes de Malavella, o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..