Ja tenim aquí la Festa Major d’Estiu de Caldes de Malavella

El darrer cap de setmana de juliol i el primer d’agost la vila acollirà desenes d’actes culturals, lúdics i festius, amb la participació de les entitats com a protagonistes.

Ja arriba la festa gran de l’estiu caldenc. L’Ajuntament i les entitats han treballat colze a colze per bastir un programa molt complet, farcit d’activitats per tots els gustos i edats: des d’espectacles per la mainada fins a concerts musicals diversos, passant per activitats de cultura popular i tradicional. La Festa Major d’Estiu esdevé una de les dates del calendari local més rellevants.

L’alcalde, Salvador Balliu, ha destacat la Festa Major com a “un bon lloc per conèixer el potencial cultural que tenim i que ha de continuar creixent els pròxims anys” i ha agraït “l’esforç col·lectiu d’Ajuntament, ciutadania i entitats per organitzar una festa que ens convida a sortir al carrer, a gaudir de les nostres famílies, amistats i veïnat, i a fer poble”. I ha afegit: “Engresquem tothom a gaudir d’uns dies plens de màgia, art i somriures”.

El regidor de Festes, Sergi Mir, ha agraït la tasca de l’entitat dels joves intrèpits: “Tot això només serà possible si hi anem de bracet amb el teixit associatiu, de les entitats, que són el motor del municipi i l’ànima de la Festa Major i que han de ser el centre de l’acció cultural de Caldes de Malavella. Elles ens fan sentir orgull de poble, estima per Caldes”.

 

Consulta el programa AQUÍ

També et pots descarregar el programa de mà AQUÍ