Instal·lació solar fotovoltaica a la Comissaria de Policia

Ja està finalitzada la instal·lació solar fotovoltaica a la Comissaria de Policia. Finalment s'ha instal·lat 8 kWp de potència mitjançant 20 mòduls fotovoltaics. Això permetrà una producció estimada d'energia de 10.462,79 kWh, autoconsumida al 100% i que suposarà una cobertura solar d'un 60% de l'energia requerida per al correcte funcionament de la comissaria.
 
L'actuació ha tingut un cost de 12.160,00 € dels quals 4.500,00 € han estat subvencionats per la Diputació de Girona mitjançant la convocatòria d'ajuts per a l'execució d'accions en el marc de la campanya "Del Pla a l'Acció" per a l'execució d'accions de millora de l'eficiència energètica i de reducció de l'emissió de gasos d'efecte hivernacle dirigida als ajuntaments de la demarcació de Girona signataris del Pacte d'Alcaldes. 
 
L'alcalde, Salvador Balliu, valora molt positivament aquesta posada en marxa "estem molt contents de poder posar en marxa aquesta actuació que té un clar benefici sostenible per al nostre poble. A més, amb aquesta intervenció es pretén reduir la despesa elèctrica i sobretot reduir la contaminació produïda per la producció d'energies fòssils i reducció de la petjada de carboni".