Primera edició de la Fira de la Cervesa Artesana de Caldes de Malavella

El poble de Caldes de Malavella va gaudir aquest passat divendres 19 de maig de la primera edició de la Fira de la Cervesa Artesana, organitzada per Live To Beer i l'Ajuntament de Caldes de Malavella amb gran èxit de participació i organització.

Tot i que el temps amenaçava pluja i la temperatura va baixar, el 19 de maig el Parc de la Sardana va acollir la primera Fira de la Cervesa Artesana de Caldes de Malavella. Un parc ple de gent amb ganes de tastar cerveses artesanes de proximitat i de gran qualitat. Van acompanyar l'esdeveniment tres foodtrucks amb una àmplia oferta gastronòmica per a tots els paladars.

Tant públic allà present com expositors, van expressar les seves ganes per poder repetir la trobada l'any vinent després de l'èxit d'assistència i de gust.

Unes 600 persones van acostar-se a la Fira, una xifra alta i important tenint en compte al ser la primera edició d'aquesta.

A conseqüència del temps, va impossibilitar al públic poder gaudir del concert de música en directe del grup Möthermine, aquest fet no va influir en el fet que la gent continués la festa i les ganes de gaudir de la cervesa artesana.