L'Ajuntament de Caldes de Malavella reclama l'inici de les obres de la rotonda d'accés a la urbanització del Llac del Cigne

L'ajuntament de Caldes de Malavella exigeix a la Conselleria de Territori de la Generalitat de Catalunya l'inici imminent de la construcció de la rontonda a la GI-673, tal i com es va comprometre el conseller Juli Fernández en la signatura del conveni, el passat 13 de febrer, en una reunió celebrada al municipi.

Després d'un nou accident en aquest punt conflictiu recentment entre un vehicle i un ciclista, l'Ajuntament reclama l'inici de l'obra que ha de permetre millorar la seguretat d'aquest punt d'entrada al municipi, assegurant una major fluïdesa i seguretat per a tots els veïns i veïnes de la urbanització el Llac del Cigne i de Can Solà.

L'Ajuntament ha pogut saber per part de l'empresa adjudicatària que aquesta va renunciar al projecte just l'endemà de la visita del conseller al municipi, però a dia d’avui, des de la Generalitat no s'ha notificat cap canvi amb els terminis d'execució que es van establir, i que començarien aquest mes de març de 2023 i havien de tenir un termini de 6 mesos.

L'alcalde Salvador Balliu expressa el seu neguit" estem molt preocupats per aquest nou incompliment de la Generalitat que posa en risc durant encara més temps els veïns i veïnes del Llac del Cigne i de Can Solà que ja esperen des de fa massa temps. Necessitem una resposta urgent perquè els veïns s'ho mereixen".

Des de l'Ajuntament de Caldes de Malavella se seguirà treballant per tenir una via segura, tant per la mobilitat rodada com a peu, i dignificar l'entrada del poble. De fet s'ha enviat una carta formal a la Conselleria de Territori des de l'Ajuntament per part de reclamar una resposta en els terminis de la fase d'execució.