Com obrir el recinte de residus amb una aplicació mòbil 

Coneix el procediment pas a pas.    

El tancat on se situen els contenidors per llançar els residus a Caldes es pot obrir a través d’una aplicació mòbil i, per tant, no és necessària la clau que es va entregar a cada casa a l’inici del servei de porta a portar. Des de l’Ajuntament es fa un recordatori sobre com es pot fer ús de l’aplicació. 

L’aplicació PRODEIX es pot trobar a Google Play o Apple Store. També és possible descarregar-la a través dels codis QR que trobareu a les instruccions annexes a la notícia. Un cop instal·lada al dispositiu electrònic, cal registrar-se. S’han d’emplenar totes les dades del formulari i en la casella “Codi targeta” s’ha d’anotar el número de la clau electrònica verda amb les inicials de la població. Un cop finalitzat el procés, es rebrà un correu electrònic amb la contrasenya per activar l’aplicació.  

Per obrir la porta del recinte, la persona s’ha de situar davant la porta i indicar quin residu es dipositarà i tenir l’aplicació oberta en aquell moment. Quan es premi el botó “Obrir”, la porta pot tardar fins a 30 segons a reaccionat. 

Per a qualsevol incidència amb el dispositiu, es pot contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..