El CPA Girona, amb la caldenca Mar Muñoz, guanya el campionat d'Espanya de Grups Xou Grans

El club gironí on competeix s'emporta el premi principal en els campionats d'Espanya de patinatge artístic 

El Club Patinatge Artístic Girona s'ha proclamat el passat cap de setmana campió d'Espanya en la modalitat de Grups Xou Grans. La coreografia portava el títol "Deixa'm viure" i les patinadores eren 24 insectes que han fet una actuació magistral. 

El CPA Girona ha començat la temporada trepitjant fort. Les gironines, amb la caldenca Mar Muñoz amb només 17 anys i una vida dedicada al patinatge, s'han coronat campiones d’Espanya de Grups de Xou Gran al pavelló de la Vall d’Hebron de Barcelona amb Deixa’m viure, una actuació que ja va endur-se el triomf al Campionat Català celebrat el 4 de març a Granollers. 

El CPA Girona ja carrega dos dels tres títols possibles d’aquesta temporada gràcies a Deixa’m viure, una coreografia amb ritme i dificultat en l’execució i les figures, que vol recordar la importància dels insectes pol·linitzadors. Una valoració que els hi dona ales per futurs reptes com el campionat europeu, que se celebrarà aquest pròxim mes de maig a Portugal, i el mundial que tindrà lloc a Colòmbia. 

Des d’aquestes línies, l’Ajuntament de Caldes de Malavella vol encoratjar a l’esportista local, Mar Muñoz, a seguir treballant i esforçant-se per la seva passió, el patinatge, i desitjar-li molts triomfs.