L’Ajuntament obté 3.750.000 euros de la venda d'una parcel·la del sector del golf

Aquest vespre s'ha celebrat una sessió plenària a Caldes de Malavella. La sessió ordinària ha comptat amb l'assistència de tots els regidors del consistori, ha començat a les 20 hores i ha acabat a les 22.15 h. 

Durant la sessió plenària, s'ha aprovat l’adjudicació de l'alienació de la finca núm. E2.2 del projecte de reparcel·lació del Pla parcial del sector residencial del Golf, procedent del 10% d'aprofitament mig d'aquest sector i que per tant, pertany al patrimoni municipal. Fins ara l'Ajuntament ha portat a terme un concurs-licitació en el qual s'hi van presentar dues ofertes, una per part de PGA GOLF CALDAS SA, per 3.750,000 € i GIRONINA PCV SL, amb una oferta de 3.400.000 €. 

Després de valorar tots els criteris d'adjudicació, preu, termini d'execució de l'obra en un termini de 24 mesos i criteris de sostenibilitat en l'edificació, l'oferta més valorada, aconseguint 96 punts, d'un total de 100, és la de PGA GOLF CALDAS SA. 

En aquest moment, el ple ha aprovat l’adjudicació a la mercantil guanyadora amb 8 vots a favor de JUNTS, PSC i el regidor no adscrit, senyor Vico. La proposta rep el vot en contra per part de Som Caldes i el regidor no adscrit Sànchez; i finalment l’abstenció d’ERC. 

Segons paraules de l’alcalde, Salvador Balliu, “una part dels recursos aconseguits d’aquesta venda de la parcel·la permetrà a l'Ajuntament poder licitar i contractar l’obra del nou Centre Cultural – Biblioteca, del que ja es disposa del projecte executiu aprovat definitivament, un projecte de gran valor cultural i de cohesió del poble. Aquest equip de govern té clar que s’ha de treballar per millorar el poble i proporcionar equipaments de qualitat i que enforteixin el teixit municipal”.

En la mateixa sessió s'ha aprovat la moció, amb els vots a favor de totes les forces polítiques, per donar suport a les accions de la Diputació de Girona sobre la llei de protecció dels animals per millorar i tenir major cura dels animals del municipi. L'objectiu és obtenir el màxim nivell de protecció i benestar pels animals; i també afavorir una actitud de responsabilitat més elevada i una conducta més cívica de la ciutadania en la defensa i la preservació dels animals.