Èxit de la 15a edició del 3x3 Caldes de Malavella de nou amb 3 espais de joc

Ahir, diumenge 26 de març, Caldes de Malavella es va convertir en la seu del bàsquet català en la modalitat olímpica de 3x3 amb 16+1 pistes de joc habilitades durant tot el matí. Amb una participació́ de 152 equips, i més de 600 jugadors/es repartits en 7 categories d’Escola a Sènior, totes a excepció de l’Escola amb competició femenina i masculina.

El CE Caldes va consolidar l’ESPAI WEALIA a la zona escolar de La Benaula i l’institut, amb 7 pistes més -2 de les quals oficials de 3x3 de la FCBQ-, que aquest any celebra el centenari. A l’exterior hi havia l’Àrea Lúdica amb inflables.

La prova que se celebra a Caldes de Malavella és la més concorreguda de Catalunya sota aquest format -i en format únic de mig dia- essent així la més gran que se celebra a la província de Girona.  El torneig va arrencar a les 9 h del matí de diumenge i es van jugar 278 partits durant tot el mati amb un ACTE central a les 13 h amb parlaments de les autoritats, i lliurament dels premis del diversos sorteigs.  

Per a l’alcalde, Salvador Balliu: ‘’Aquest any ha estat un nou èxit i s’ha pogut gaudir de l’esport que tant ens agrada amb diferents participants d’arreu de Catalunya, portant el nom del nostre poble més enllà de les terres gironines”.


Els inscrits van rebre una samarreta de disseny exclusiu gràcies a la col·laboració de Wintym amb una bossa d'obsequis cedits pels patrocinadors i col·laboradors, els balnearis locals de Caldes de Malavella: el Balneari Vichy Catalan i el Balneari Prats i l’Hotel Alga.

Des de l’Ajuntament es vol agrair la col·laboració de totes les persones participants que fan que any rere any aquest esdeveniment esportiu esdevingui un èxit rere èxit, sobretot als organitzadors al Club CE Caldes.