8M reivindicatiu a Caldes de Malavella


La reivindicació del 8 de març, el Dia Internacional de les Dones, s’ha concretat enguany a Caldes de Malavella en un programa d’activitats transversals que tenien l’objectiu de donar veu i espai a totes les dones i a les seves diversitats.

La programació ha recollit diferents activitats que han permès donar espai a la reivindicació, la sensibilització, la divulgació, i la promoció de la igualtat real i efectiva.
Durant aquesta setmana s'ha parlat de salut en clau de dona, s'han repassat i visibilitzat les referents femenines en la lluita per la igualtat, es va poder gaudir d'un espai comunitari per trobar-nos, escoltar-nos i generar vincles entre nosaltres, vam fer memòria amb la projecció del documental Por Ser Mujer, vam poder gaudir d'un taller de defensa personal, i de l'exposició i recorregut de la biografia personal i artística donant veu a Carme Raurich, artista nascuda a Caldes el 1920.

A part de les activitats programades, les pancartes penjades al municipi van recordar que es segueix, i es continuarà, reivindicant el 8M mentre no existeixi una igualtat efectiva com a principi essencial de les societats democràtiques.