Gran èxit de la Fira de la Terra 2023

Un diumenge 12 de març el recinte firal de la Rambla d’en Rufí de Caldes de Malavella es va omplir d’un gran nombre de visitants per gaudir d’una nova edició de la Fira de la Terra. 

Els animals van ser els protagonistes indiscutibles de la Fira de la Terra 2023, que es va celebrar el passat diumenge 12 de març, a l’espai firal de Caldes de Malavella amb un dia radiant i una gran acollida en nombre de públic. Una programació de competicions canines i eqüestres, exhibicions, caminades i, fins i tot, una passarel·la de gossos per adoptar van fer les delícies de totes les persones allà presents. Però la fira no s’acabava aquí i també els més petits van poder gaudir d’activitats infantils, tallers i maquillatge inspirat amb la natura, i fins i tot hi va haver i activitats culturals per a totes les edats i tots els gustos.

A banda de les activitats programades, la Fira també va incloure propostes durant tot dia, com el mercat d’artesania i alimentació amb gairebé 30 parades on es van poder trobar productes sostenibles, artesans, de proximitat i ecològics. A més, es va poder gaudir de passejades amb ponis i parades d’associacions protectores d’animals de Caldes i de l’entorn. Cal destacar, que els beneficis d’algunes de les iniciatives organitzades aniran dirigides a associacions locals de protecció dels animals.

La Fira de la Terra és una iniciativa de l’Ajuntament de Caldes de Malavella amb la col·laboració  d’entitats i associacions locals que compta amb el suport de la Diputació de Girona i el Consell Esportiu de la Selva. Des d’aquestes línies volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible l’èxit de la fira d’enguany. Un cop gaudit de l’èxit de participació de l’edició 2023 ja s’està treballant en la pròxima edició, que ja us anirem informant.