Guanyadors concurs d’aparadors de Nadal 2022

Un total de 10 establiments de Caldes de Malavella han participat al tradicional concurs d’aparadors de Nadal 2022 que té per objectiu promoure i dinamitzar el comerç local, fent-lo partícip de l’embelliment de la població durant les festes nadalenques.

Els establiments que han participat en aquesta edició han estat:  Farmàcia Xenia Planas, El Petit Fornet, Estètica Nuri Tubert, Gicat Gestors, Acadèmia Idioma’t, Pim Pam, Construccions Benaula, SL, Dietètica de Caldes, Llibreria Solés, BrenRoc. 

 El concurs estava obert a tots els comerços i empreses de serveis del municipi que tinguessin un aparador el qual donés a l’espai públic i fos visible des del carrer, a fi de premiar les dues millors decoracions, de temàtica lliure (però relacionada amb el Nadal). 

 El jurat oficial n’ha valorat el  color, la creativitat, la originalitat, l’element nadalenc i la proporció.

 El concurs també ha comptat amb una votació popular amb l’objectiu de fer participar a la ciutadania i així incentivar la visita als comerços locals. El link a les votacions populars s’ha publicat a la pàgina web www.caldesdemalavella.cat i s’ha difós a través de les xarxes socials de l’Ajuntament. Així doncs, els caldencs i les caldenques han pogut valorar les decoracions dels aparadors participants des del dia 10 de desembre de 2022 fins al 6 de gener de 2023, període durant el qual els muntatges dels aparadors han estat visibles al públic. 

 

A continuació, anunciem els guanyadors de les diferents categories, que són:

 

CATEGORIA MILLORS DECORACIONS ESCOLLIDES PEL JURAT OFICIAL:

 1r classificat: Construccions Benaula, S.L 

Premi consistent en : 500,00€ (*) + distinció com a 1r classificat + sis mesos de publicitat gratuïta del comerç i/o empresa de servei a la ràdio Caldes FM segons modalitat establiments (**) + inserció d’un anunci a plana sencera (***) del comerç i/o empresa de servei a dos números de l’AQUAE (números 74 i 75).

 2n classificat: El Petit Fornet 

Premi consistent en: 300,00€ (*) + distinció com a 2n classificat + sis mesos de publicitat gratuïta del comerç i/o empresa de servei a la ràdio Caldes FM segons modalitat establiments (**) + inserció d’un anunci a plana sencera (***) del comerç i/o empresa de servei a dos números de l’AQUAE ( números 74 i 75).

 

CATEGORIA MILLOR DECORACIÓ ESCOLLIDA PER VOTACIÓ POPULAR:

1r classificat:  Construccions Benaula, S.L

Premi consistent en: 200,00€ (*) + distinció com a aparador guanyador de la votació popular del Concurs d’aparadors de Nadal 2022.

 

Felicitats als premiats i gràcies a tots els establiments que han participat!