Concurs d’aparadors de Nadal 2022

L’Ajuntament de Caldes de Malavella convoca el tradicional concurs d’aparadors de Nadal 2022 enguany amb el suport de la nova Associació de Comerciants i Empreses de Caldes (ACIEC) i la Federació de Comerç de la Selva.

L’objectiu del concurs d’aparadors és promoure i dinamitzar el comerç local, fent-lo partícip de l’embelliment de la població durant les festes nadalenques.

El concurs d’aparadors de Nadal està obert a tots els comerços i empreses de serveis del municipi de Caldes de Malavella que disposin d’un local amb aparador que reuneixi les condicions necessàries per a ser decorat.

Les inscripcions són obligatòries i s’han de formalitzar mitjançant correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 9 de desembre.

En el moment de la inscripció, els participants hauran d’indicar:
• Nom de l’establiment i adreça postal d’on es troba la decoració

• Nom de la persona de contacte

• Telèfon i correu electrònic

• Si és soci/a de l’Associació de comerciants i empreses de Caldes de Malavella (ACIEC)

Tots els establiments participants hauran de recollir la seva acreditació al concurs a l’Oficina de Turisme.

Els premis que s’han previst per a les diferents categories són els següents:

Premi per a les dues millors decoracions escollides pel jurat oficial:

  • -  1r classificat: 500,00€ (*) + distinció com a 1r classificat + sis mesos de publicitat gratuïta del comerç i/o empresa de servei a la ràdio Caldes FM segons modalitat establiments (**) + inserció d’un anunci a plana sencera (***) del comerç i/o empresa de servei a dos números de l’AQUAE ( números 74 i 75).

  • -  2n classificat: 300,00€ (*) + distinció com a 2n classificat + sis mesos de publicitat gratuïta del comerç i/o empresa de servei a la ràdio Caldes FM segons modalitat establiments (**) + inserció d’un anunci a plana sencera (***) del comerç i/o empresa de servei a dos números de l’AQUAE ( números 74 i 75).

    (*) Als premis se’ls hi aplicarà la retenció d’IRPF prevista per la llei.
    (**) El premi inclou la gravació i l’edició de la falca. El guió de la falca de 20-30 segons l’haurà de facilitar l’establiment premiat.
    (***) El premi només inclou la reserva d’espai de l’anunci a la revista AQUAE i no el disseny d’aquest. Els premiats hauran de facilitar el disseny del seu anunci a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

    Premi per a la millor decoració escollida per votació popular:

- 200,00€ (*) + distinció com a aparador guanyador de la votació popular del Concurs

d’aparadors de Nadal 2022.

Tots aquells participants al concurs que siguin membres de l’Associació de comerciants i empreses de Caldes i que així ho hagin fet constar en la seva inscripció, optaran al premi que patrocina la Federació de comerç de la Selva.

Els tres premiats es faran públics durant la setmana del 16 de gener 2023 a través de la web www.caldesdemalavella.cat i per les xarxes socials.

Els premiats estaran convocats un dia a l’Ajuntament per a poder recollir les seves distincions com a premiats.

Consulta les bases del concurs d’aparadors de Nadal a continuació:

Bases del concurs