Consulta el programa de Festa Major!

Torna la Festa Major de Caldes de Malavella! Enguany la festa se celebra del 4 al 9 d’agost, tot i que es comença a fer bullir l’olla el cap de setmana anterior. 

Després de dues edicions amb mesures restrictives degut a la Covid19, torna la Festa Major de Caldes de Malavella amb un 100% de presencialitat. La programació d’enguany recupera actes destacats, com és el gran sopar popular de Festa Major que se celebrarà el dijous 4 d’agost. També es reprenen altres activitats com el BatiAigua o el Concurs de Pintura Ràpida, que enguany arriba a la seva 19a edició.

En l’edició d’enguany cal destacar l’efemèride dels gegants bizantins, que celebren el seu 60è aniversari, també dels 30 anys de la Biblioteca Municipal  

Per a la regidora de festes, Gemma Alsina, “és un goig tornar a preparar actes presencials i saber que podrem gaudir de la Festa Major tal i com la coneixíem fins ara”. Amb tot afegeix que, “han estat dos anys durs, amb edicions marcades pels canvis d’última hora fruit de les restriccions, però podem dir que aquest any tot torna a la normalitat”.

El cartell

El cartell del programa d’enguany ha estat el resultat d’un concurs que ha guanyat l’artista Maria Bosque. L’autora explica com la seva voluntat va ser reflectir l’essència de la Festa Major a partir dels gegants, que estan d’aniversari, tot contraposant les figures més antigues (els gegants bizantins) amb la figura més nova (La Malavella).

”Vaig documentar-me molt i després de fer moltes proves amb la vestimenta dels gegants, etc, vaig arribar a la conclusió que un disseny més senzill treballant de manera extracta els perfils quedaria adequat pel cartell”, explica l’autora.

La Maria, originària de Matadepera, va capbussar-se en el món dels cartells i les il·lustracions en plena pandèmia, que va ser quan va experimentar diferents tècniques i va trobar el gust per la il·lustració. Ara està preparant d’altres materials mentre segueix preparant cartells per a festes locals, mentre compagina la seva afició amb la seva feina.

L’alcalde, Salvador Balliu, vol agrair la tasca feta a la regidoria de festes, als Joves Intrèpids, als voluntaris i voluntàries, també a les entitats, Policia Local i brigada entre d’altres, per tota la feina de preparació i la feina derivada de la celebració de la Festa.

 

Consulta el programa d’actes tot seguit.

 

Molt bona festa Major! 

 

Attachments:
Download this file (FESTA MAJOR - CALDES DE MALAVELLA (3).pdf)Programa de Festa Major[ ]