Nous projectes a l’Escola de música de Caldes de Malavella - SEMC

Vine a l’Escola de música de Caldes de Malavella – SEMC i gaudiràs de la música!!!!

Actualment podem ressaltar que un any més, després de les matriculacions d’aquest mes de juliol i setembre, l’Escola de Música de Caldes de Malavella ha tornat a superar el nombre de matriculacions previstes pel curs 2021-2022.

Arribar a aquest punt no ha estat fruit de la casualitat, han fet falta anys de treball, dedicació i d'esforç per part de l’ajuntament, tècnics i professorat, que han fet possible una Escola Municipal de Música de referència dins les comarques gironines. Amb un projecte educatiu innovador i amb una base musical sòlida que constitueix un tresor cultural i musical pels municipis i pels nostres alumnes.

Des d’Escola de Música - SEMC potenciem els valors de la música: igualtat, integració, excel·lència musical, col·lectivitat, lluita contra la decadència de la cultura musical i una forta aposta per la innovació, així com plantejar projectes col·laboratius en els quals pugui participar tota la comunitat educativa. Aquest curs volem dur a terme diferents projectes com:

  • Integrar l’escola els instruments de corda (violí i violoncel). On el primer mes la mensualitat serà gratuïta.
  • Potenciar les orquestres i fer una col·laboració amb les escoles i institut de Caldes

Fa temps, s’està fent un clar esforç per apostar per mètodes innovadors com Dalcroze i Willems per tal de fer una escola activa, dinàmica on els nostres alumnes poden aprendre música d'una forma natural i, sobretot, divertida.

Tots sabem que aquests últims mesos no han estat fàcils per la música i la cultura en general, a conseqüència de la COVID-19. L’Escola de Música de Caldes, com tots els centres educatius de Catalunya, van haver de tancar les portes, suspendre les classes presencials i fer-les on-line, amb l’esforç que això ha significat pels ajuntaments, professors i famílies. Però tot i així hem aconseguit superar les nostres expectatives d’alumnes matriculats pel curs 2021-2022.