Tornen els Glopets d’Estiu a Caldes de Malavella!

La programació dels Glopets d’Estiu aplega tant concerts, com cinema a la fresca, tallers o espectacles

Caldes de Malavella es prepara per acollir la programació cultural d’estiu en el marc dels Glopets d’Estiu. Els actes programats començaran el proper 2 de juliol amb el concert de Renaldo & Clara (a les 22 h al Parc de la Sardana).

Al Parc de la Sardana és on es desenvolupen la majoria dels actes. Així durant el mes de juliol, a banda de Renaldo & Clara, també es podrà gaudir del cocnert de Nico Roig (16 de juliol), de l’espectacle familiar “A la fresca” amb la Cia. Anna Confetti (9 de juliol) o del taller Cercles de percussió amb Uniso el mateix dia al vespre al Jardí d’en Pere Vidal de la Biblioteca municipal. Durant el mes d’agost es preveu sentir el concert de Mireia Feliu (20 d’agost) i el 3 de setembre la programació acabarà amb el concert d’Anaïs Vila.

Pel que fa el cinema a la fresca aquest es desenvoluparà a la Plaça de l’U d’Octubre de 2017 i es podran veure preguntes com The Wall of Shadows ( 8 de juliol), Alpha (12 d’agost) o Le Mans 66 (26 d’agost).

Les entrades pels concerts es podran adquirir mitjançant el portal hhttps://ticketara.com/ de forma gratuïta o bé presencialment a la biblioteca Municipal, on es lliurarà un màxim de dues entrades per persona.

Per al regidor de cultura, Daniel Sancho, “Definitivament el Parc de la Sardana, ben situat, ampli i acollidor, s’ha convertit en l’escenari ideal dels Glopets d’Estiu on, a més i degut a les seves dimensions, ens permet complir a la perfecció amb la normativa referent a la Covid 19”.

 

Adjunt trobareu el programa.

 

Attachments:
Download this file (2021_06_Glopets_A3.pdf)2021_06_Glopets_A3.pdf[ ]