OFERTA DE FEINA per a joves beneficiàries del Programa Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Caldes de Malavella busca 2 joves majors de 18 anys i menors de 30 anys beneficiàries del Programa Garantia Juvenil, amb Grau Universitari o CFGS per a un contracte en pràctiques remunerades(*) de 6 mesos de duració a temps complert per a treballar en diferents àrees de l’Ajuntament.

Els perfils sol·licitats són:

 

ORIENTADOR/A DE SUPORT AL SERVEI D’ORIENTACIÓ LABORAL DE CALDES DE MALAVELLA

Orientador/a de suport al Servei d’Orientació Laboral de Caldes de Malavella (SOLC), amb l’objectiu d’optimitzar l’ocupabilitat, dissenyar i gestionar accions formatives, acompanyar els processos de cerca de feina o millora laboral, principalment, sota la supervisió de les tècniques que gestionen el servei.

Nivell de formació mínim exigible:

  • CFGS Integració social
  • Grau en Educació Social
  • Grau en Pedagogia
  • Grau en Treball Social
  • Grau en Antropologia
  • Grau en Relacions laborals
  • Grau en Sociologia
  • Grau en Psicologia

 

TÈCNIC/A DE SUPORT A L’OFICINA DE TURISME DE CALDES DE MALAVELLA

Tècnic/a Auxiliar a l’Oficina de Turisme, amb l’objectiu de donar suport a la reactivació del sector turístic caldenc de cares a l’anualitat 2022, suport i l’assistència a les activitats organitzades pels organismes de promoció turística i la col·laboració en les actuacions de dinamització per potenciar activitats turístiques. I anàlisi de dades i la posterior elaboració d’informes en base a la recollida de dades de l’activitat de l’oficina i dels perfils dels visitants de l’oficina i del web visitcaldes.cat.

Nivell de formació mínim exigible:

  • CFGS Guia, informació i assistència turística
  • CFGS Agències de viatges i gestió d’esdeveniments
  • Grau en Turisme

La sol·licitud per participar en el procés s’haurà de presentar abans del dia 11 de juny mitjançant el tràmit telemàtic CONTRACTACIÓ JOVES EN PRÀCTIQUES 2021 (GARANTIA JUVENIL) – EXPEDIENT 1658/2021, disponible a la seu electrònica municipal (https://caldesdemalavella.eadministracio.cat/) seguint les instruccions facilitades que es poden trobar en el mateix enllaç.

Documentació necessària que caldrà adjuntar a la sol·licitud per a poder formar part dels candidats i de les candidates a seleccionar:

  1. Fotocòpia del Document Nacional d’Identitat (DNI) o la Targeta de Residència amb el permís de treball vigent.
  2. Fotocòpia del document DONO expedit pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.
  3. Certificat de Beneficiari del Programa de Garantia Juvenil.
  4. Fotocòpia de la Titulació requerida a l’oferta de treball.
  5. Currículum Vitae.

(*) La contractació d’aquestes ofertes està sotmesa a l’atorgament de la subvenció contemplada per la RESOLUCIÓ TSF/1556/2021, d’11 de maig, per la qual s’obre la convocatòria, per a l’any 2021, per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones Joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya (SOC – JENP) (ref. BDNS 565045).

 

Consulta les bases que regeixen el procés de selecció Anunci aprovació de les bases joves en practiques 2021