La Malavella 2021: aquest any serà virtual

 

Aquest any, La Malavella estarà adaptada a les mesures sanitàries de la Covid-19. Les activitats passaran a ser virtuals en la seva majoria, com l’entrega dels guardons de les Malavelles de l’any amb una mostra de la dansa de la representació de la llegenda de la Malavella d’enguany amb la Colla Gegantera, i la dramatúrgia de la Llegenda de la Malavella amb la contacontes La Senyoreta (Mireia Peña). Les dates de celebració d’aquestes es mantenen en l’últim cap de setmana d’abril, que enguany coincideix en el dissabte 24 i el diumenge 25 d’Abril.

Algunes activitats presencials seran les obres de teatre “Akelarre” de la companyia Les Feliuettes i “L’endrasomnis” de la companyia Teatre al Detall, i la jornada de portes obertes de la Casa dels Gegants, en la qual tothom que ho desitgi podrà recollir unes caretes fantàstiques dels tres gegantons (Malavella, Suc de Bruc i Maurici) per a fer fotos i compartir-les a les xarxes socials #malavella2021. També podeu participar en el concurs de la Colla Gegantera enviant les vostres fotografies a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Animem als caldencs/ques a participar en els concursos de façanes i d’aparadors a fi d'embellir la població i crear cohesió veïnal, tan necessària en temps de pandèmia. 

Consulta la informació per a participar als concursos de façanes i aparadors