La 14a edició de la Botineteja, prevista per aquest diumenge, s’adapta a les restriccions sanitàries

La Colla Excursionista de Caldes de Malavella, juntament amb l’ajuntament de Caldes organitzen enguany la XXIV edició de la Botineteja, que es durà a terme el diumenge 21 de febrer al matí. Aquesta activitat té l’objectiu de tenir cura dels paratges naturals del poble i, mitjançant equips de treball, es recullen brosses i escombraries d’espais naturals del municipi. 

L’activitat s’iniciarà a les 9h del matí a la Plaça de la Selva, on es trobaran tots els participants. Està previst que la trobada acabi a les 12:30 h a la Rambla d’en Rufí.

Tradicionalment s’oferia un dinar pels participants, però aquest any, i degut a les mesures restrictives de la Covid, es farà entrega als participants d’un val. 

La jornada s’ha organitzat seguint la normativa sanitària per prevenir la propagació de la Covid19. Amb tot, els grups de treball seran màxim de 6 persones.

Aquesta activitat és familiar i està oberta a totes aquelles persones que vulguin contribuir a la preservació del medi ambient. 

En anteriors edicions, en que es van arribar a recollir més de 6.360 kg d’escombraries, es va comptar amb l’ajuda de més d’una cinquantena de col·laboradors entre els quals es trobaven alumnes de l’Institut de Caldes.

Les inscripcions, que poden formalitzar-se a l’Oficina de Turisme o al Club Excursionista, estan obertes fins el 20 de febrer.