2a edició de la Marxa pels Valents

Aquest diumenge es celebra la 2a edició de la marxa pels valents

 

És la segona edició de la marxa que s’emmarca dins del projecte #PelsValents impulsat per la Policia Local de Caldes de Malavella. Tots els fons que es recaptin es destinaran a la investigació del càncer infantil.

 

Divendres 7 de febrer del 2020

Diumenge es preveu una gran jornada solidària a la Rambla d’en Rufí per recaptar diners per a la investigació del càncer infantil.

És la segona edició de la marxa que l’any passat va superar tota expectativa. Des de la Policia Local de Caldes, que organitza la jornada, es van preveure 400 inscrits i finalment es van animar 754 persones. Aquest any s’han tancat les inscripcions online arribant gairebé als 800 inscrits i el mateix dia de la cursa, de 8 a 9 h, encara es podran fer inscripcions. Hi ha una previsió de rebre prop de 1200 participants.

Enguany es tornen a sortejar una gran varietat de regals gràcies a la col·laboració d’una trentena de comerços de la zona que volen implicar-se en la causa.

Qui també s’hi ha implicat ha estat el pintor Joan Enric Carreras, que ha donat un quadre que es subhastarà més endavant, els fons del qual també es destinaran a la investigació. 

L’any passat es van recaptar 4.350€ pel mateix projecte. L’any passat però l’Hospital Sant Joan de Déu encara recaptava fons per la construcció del nou hospital especialitzat en càncer infantil, el SJD Pediatric Cancer Center. Ara que ja s’ha assolit l’objectiu es segueixen recaptant diners, però per a la investigació. Pel Sergent en cap de la Policia Local de Caldes: “el nostre cos ha de servir al poble i ajudar en tot el que pugui, i els nens i nenes malalts de càncer infantil ho necessiten. Estem contents que ja estiguin en marxa les obres del nou hospital, però encara cal fer molta investigació”.

La marxa disposa de 2 recorreguts, un de 7 km i un altre de 9 km. Al voltant de les 9 h del matí es donarà el tret de sortida a la marxa i en acabar hi ha prevista una màster class de zumba i la recollida de regals per part dels dorsals que hagin resultat premiats en el sorteig.

Per als 500 primers inscrits es regalava també una samarreta de record de la cursa.

La campanya #PelsValents

Aquesta campanya l’impulsen totes les policies locals de Catalunya, també Protecció Civil, IPAs i altres cossos de seguretat. Amb la venta d’escuts solidaris i altres iniciatives s’han entregat a l’Hospital Sant Joan de Déu 300.000€ fins el moment, xifra que no deixa d’augmentar fruit de les múltiples activitats solidàries per part dels cossos implicats.

 

Recorda:

Quan: Diumenge, 9 de febrer de 2020 a les 9 h del matí

On: Rambla d’en Rufí

Què: Tret de sortida de la 2a edició de la Marxa #PelsValents