Cicle de tallers gratuïts per a comerciants, empresaris i emprenedors

Cicle de tallers gratuïts per a comerciants, empresaris i emprenedors a Caldes de Malavella

 

 

L’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Caldes de Malavella ha programat un cicle de tallers gratuïts dirigits a comerciants, empresaris i emprenedors a Caldes de Malavella. Els tallers tenen per objectiu proporcionar eines que ajudin a millorar la gestió dels perfils d’empresa a les xarxes socials (Instagram i Facebook) i aprendre a crear contingut de valor que arribi als clients potencials. Dins del cicle de tallers també se n’ha inclòs un per aprendre a crear i enviar factures electròniques i conèixer que són els certificats digitals i la signatura electrònica. 

 

 

  • La teva empresa a Instagram (4h)

Configura i gestiona correctament la teva pàgina d’empresa a Instagram. Utilitza eines alternatives per generar contingut de qualitat i aprèn a potenciar els #hashtags per assolir els teus objectius.

 

Dilluns 20 i dimecres 22 de gener 2020 

Horari: de 14.30 a 16.30h

 

  • Gestiona la presència de la teva empresa a Facebook (4h)

Configura i gestiona correctament la teva pàgina d’empresa a Facebook. Utilitza eines alternatives per generar contingut de qualitat i potenciar el teu negoci a la principal xarxa social.

 

Dilluns 17 i  dimecres 19 de febrer 2020 

Horari: de 14.30 a 16.30h

 

  • Crea contingut de qualitat a les teves xarxes socials (4h)

En aquest taller aprendràs a  conèixer els tipus de continguts bàsics i com millorar-los, aprendre a generar contingut de valor amb les tècniques més rellevants, conèixer eines de treball que faciliten la creació de contingut, aprendre com crear “xarxa” i no a publicar per publicar.

 

Dilluns 23 i dimecres 25 de març 2020 

Horari: de 14.30 a 16.30h

 

  • Taller sobre facturació electrònica i certificat digital (2h)

En aquest taller aprendràs a crear i enviar factures electròniques, que són i per a que serveixen els certificats digitals i la signatura electrònica.

 

Dimecres 29 d’abril 2020

Horari: de 14.30 a 16.30h

 

Tots els tallers tindran lloc a l’aula del pavelló municipal d’esports de Caldes de Malavella.

Cal inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

pastedGraphic.png