Millores a la zona esportiva i al Bosc de les Monges

Millores a la zona esportiva i al Bosc de les Monges

Són actuacions que s’han fet durant el novembre per millorar les instal·lacions de la zona esportiva. També s’han posat uns nous jocs al Bosc de les Monges.

S’ha volgut millorar la impermeabilització de part de la coberta del pavelló municipal per evitar degoters que es produeixen quan hi ha episodis de pluja intensa o continuada. Aquesta actuació ha tingut un cost de 3.393,28€. També s’estan fent millores en la pavimentació de les dues pistes de tennis. S’ha col·locat un paviment de gespa artificial i s’ha millorat el drenatge superficial. El projecte té un import de licitació de 44.492,86€ IVA inclòs i s’executa en un termini de tres setmanes.

També s’han instal·lat recentment un parc infantil al Bosc de les Monges. S’ha construït una àrea de jocs que inclou dues zones. En aquest espai s’hi ha col·locat uns jocs per a nens i nens de fins a 12 anys. Properament s’hi col·locaran bancs, papereres i taules de pícnic. Aquesta zona s’utilitzarà dins l’horari lectiu per l’escola, i fora d’aquest estarà obert a tothom.