Concert jove amb Kumbara i Cuits

El divendres 28 de juny la Font de la Vaca va acollir una nova edició del concert d'estiu. Aquest concert, organitzat pels Joves intrèpids i Ca la Romana, celebra l'arribada de l'estiu. 

Aquest any els artistes convidats eren Kumbara i Cuits.

Kumbara és una banda gironina que fusiona estils com el latin, el reggae i la electrònica, en un directe potent, festiu i ballable. És el nou projecte de diferents músics experimentats en altres bandes consolidades de l’escena gironina com Blackiss, Calvari, Hermano Loco o La Banda del Surdo. 

Cuits és un grup de mestissatge electrònic nascut a Figueres l'Alt Empordà. Les primeres passes del grup anaven cap a un estil més skatalític i festiu, tot i que més tard van incorporar una segona veu principal i un dj producyot, apostant per incloure rap i electrònica. Al 2018 van llençar el seu nou treball, Aires del Norte. És un treball autoeditat fet gràcies al micromecenatge. 

Més d'un centenar de persones van ser a la Font de la Vaca ballant i passan-ho bé. A més, l'estrella de la nit també van ser els mojitos que feien la calor més suportable. Ara sí que podem dir que ja ha arribat l'estiu!