El servei d’abastament d’aigua potable a Caldes està gestionat en gran part Proveïments d'Aigua S.A. (PRODAISA), que dóna servei al nucli de Caldes i a les urbanitzacions Can Solà Gros I i II, Llac del Cigne, Tourist Club, Can Carbonell i Aigües Bones.

A Malavella Park, l’empresa responsable del subministrament és Rec Madral Companyia d’Aigües S.A. Per altra banda, al sector del PGA Golf de Catalunya, es dóna servei amb pous propis del Golf.

Dades de contacte

PROVEÏMENTS D'AIGUA S.A. – PRODAISA

OFICINES CENTRALS:

Delegació Gironès – La Selva – Pla de l’Estany

C/ Astúries,9

17003 Girona

Tel. 972 20 20 78 (de 9 a 14 h.)

Fax 972 22 44 51

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

OFICINA A CALDES:

Oficines de l'Ajuntament:

Plaça de l'U d'Octubre de 2017, S/N, 17455 Caldes de Malavella (Girona)

1r i 3r divendres de mes, de 12 a 14 h.

Qualitat de l’aigua potable

A Les zones on el servei el gestiona PRODAISA, la mateixa companyia és la responsable d’actualitzar i mantenir les analítiques que realitza als seus abonats. La normativa actual marca la periodicitat i els paràmetres a analitzar de les mostres de consum públic. En aquest apartat es va informant de les diferents situacions de l’estat de la qualitat de l’aigua potable, així com facilitant els resultats de les analítiques totals complertes trimestrals:

Si desitgeu més informació sobre altres analítiques anteriors, podeu sol·licitar-les enviant un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Enllaços d’interès

- Reial Decret 140/2003, de 7 de febrer, pel qual s’estableixen els criteris sanitaris de la qualitat de l’aigua de consum humà

Estalvi d’aigua a la llar

L'aigua és vida! És un element bàsic per la nostra existència i pels nostres usos i hàbits quotidians i, per tant, no en podem prescindir. És el recurs més important per als humans i, en general, per a tots els éssers vius.
El consum i ús racional de l'aigua és una tasca que implica a tots els ciutadans i a totes les activitats. En la nostra vida quotidiana podem prendre mesures senzilles i pràctiques que permeten reduir el consum d'aigua. I de passada, si disposem de la informació necessària i sabem interpretar la nostra factura de l'aigua, veurem que estalviem diners!

Enllaços d’interès

Enllaços relacionats

Descàrrega de documents