MIFAS reconeix la tasca de la Policia Local de Caldes de Malavella en la formació Operativa Policial sobre targetes PMR

MIFAS ha celebrat un acte especial de reconeixement a totes les policies locals, entre elles la de Caldes de Malavella, que han participat en la formació Operativa Policial centrada en les targetes d'estacionament per a Persones amb Mobilitat Reduïda (PMR).

Aquesta iniciativa, que té com a objectiu reforçar els coneixements dels i les agents de la Policia Municipal sobre la normativa d'ús de les targetes PMR, pretén dotar-los d'eines per a la detecció més eficaç dels casos d'ús fraudulent o inadequat d'aquestes targetes. 

Les poblacions on s'ha impartit la formació i que han participat en l’acte de reconeixement són Caldes de Malavella, Salt, Arbúcies, Hostalric, Tordera, Tossa de Mar, Berga, Lloret de Mar, Capellades, Navàs, Arenys de Munt, Figueres, Olot, Begur, L’Escala, Banyoles, Palamós i Palafrugell.

MIFAS, com a entitat compromesa amb la inclusió i la igualtat d'oportunitats, celebra aquesta col·laboració amb les policies locals per millorar la sensibilització i l'aplicació correcta de la normativa en aquest àmbit crucial per a les persones amb mobilitat reduïda. La jornada, a més de ser un reconeixement, ha buscat incentivar pràctiques exemplars dins del col·lectiu policial en relació amb aquesta temàtica.