L’Ajuntament compra l’antic hostal de Can Ribot per fer-hi un aparcament públic i habitatge social.  

L’edifici està en desús des de fa més de 50 anys i té un valor de venda aproximat de 160.000€.

 

Fa prop de mig segle que l’antic Hostal de Can Ribot, situat al carrer de les Roques, es troba tancat, en desús i en un estat de deteriorament constant. L’edifici, construït el 1940, consta de cinc pisos i té una superfície total construïda de 892 m2.

L’edifici es troba situat al bell mig del casc antic del municipi, tenint en compte aquesta situació estratègica, l’Ajuntament ha comprat el bé immoble amb la voluntat d’enderrocar-lo i construir-hi un pàrquing municipal.

 

“És una problemàtica real la manca d’aparcament al municipi, sobretot al casc antic. Aquest fet perjudica greument els negocis situats en aquesta zona i és per això que volem posar-hi remei. Amb una nova zona d’aparcament municipal els veïns de la zona en sortirien beneficiats i també el comerços locals, que segurament veurien incrementades les compres”, explica l’alcalde Salvador Balliu.

 

A banda també està previst destinar part del sòl a habitatge social.

L’alcalde explica que “actualment a Caldes de Malavella no hi ha cap solar on poder promoure una actuació d’habitatge plurifamiliar amb finalitat socials. Tenint en compte les característiques de l’espai, el solar és apte per construïr-hi un aparcament i també per ser la nova localització de vivendes per a famílies vulnerables”.