Dimecres 13 d’octubre 2021: 2a jornada “El comerç local, l’essència d’un poble”

Desprès de la primera jornada de reflexió sobre el comerç local de Caldes de Malavella que va tenir lloc el passat 15 de setembre on hi va haver una bona participació d’assistents, tornem amb la segona jornada tal i com ens havíem compromès havent analitzat les vostres aportacions i idees, tant de la jornada com a través de l´enquesta feta pels assistents.

En aquesta segona jornada aprofundirem en els conceptes aportats, els compromisos i en els punts següents:

  • Tenim un repte, anem a per ell.
  • Anàlisis de les aportacions fetes pels comerciants i dels seus objectius.
  • La nova relació comercial de Caldes, Associació de comerciants?
  • Pla d´acció de futur.

Ara ja hi som en el moment, que entre tots plegats donem sortida a aquesta situació del comerç local... i anar junts per aconseguir aquest canvi.

Aquest taller va destinat als que volen mirar endavant, als que volen transmetre l’essència del poble, als que volen canviar i incidir en el futur,  T´HO PERDRÀS?

T’esperem el 13 d'octubre de 14.30 a 16.30 h al Casino Municipal de Caldes de Malavella, tant els que vàreu venir a la primera jornada com a tots els que no us va ser possible assistir. 

Confirma la teva assistència a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.