Fira de la Terra Virtual 2021

L’Ajuntament de Caldes ha decidit suspendre els actes de la Fira de la Terra- Sant Antoni- Canicaldes que s’havien de celebrar el proper  diumenge 14 de març a causa de la situació sanitària provocada per la COVID19.

Aquesta mateixa situació ha portat a la Colla Gegantera de Caldes de Malavella a suspendre la 3a edició de la Fira Gegantera Gironina i ja ha començat a treballar amb l’edició de l’any 2022. La Colla Gegantera de Caldes vol donar les gràcies a tots els firaires, comerços, col·laboradors i a tot el poble per donar-los suport i ajudar a muntar la Fira Gegantera Gironina. La colla gegantera té l’esperança que la situació millori i tots junts puguem celebrar la 3a Fira Gegantera Gironina l’any vinent tal i com es mereix.

La Fira de la Terra i la Fira Gegantera Gironina van ser els primers esdeveniments que l’any passat es van haver de suspendre seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya per a la contenció del coronavirus.

Enguany, tot i no celebrar-se actes presencials per la Fira de la Terra, l’Ajuntament ha treballat amb un format de fira virtual on ha donat veu a persones i organitzacions que col·laboren amb els actes de la Fira de la Terra des del seu inici. Per a l’ocasió, els hem anat a visitar a les seves instal·lacions i ens han parlat de temes molt interessants. Trobareu els vídeos en aquest link:  https://youtube.com/playlist?list=PL3Eizim6HH8yRLsk9_6Dp-8wi2hj5dV-F 

 

Uetus Veterinaris - Fira de la Terra virtual 2021

https://www.youtube.com/embed/fAUFktyJT24

Associació Protectora d'animals New Life - Fira de la Terra virtual 2021

https://www.youtube.com/embed/gxYqV0d8hDw

Caniescola - Fira de la Terra virtual 2021

https://www.youtube.com/embed/P8_GkdUAPkw

Cavalls de Malavella - Fira de la Terra virtual 2021

https://www.youtube.com/embed/ZZi6pkM8NIA