Col·laboració de cossos policials de Cassà, Llagostera i Caldes

Avança la col·laboració dels diferents cossos policials de Cassà de la Selva, Llagostera i Caldes de Malavella.

 Aquest matí ha tingut lloc a Girona,  a la seu dels Serveis Territorials de la Generalitat, la presentació de l’esborrany, que defineix la col·laboració entre els ajuntaments de Cassà de la Selva, Llagostera i Caldes de Malavella en matèria de serveis de seguretat pública.

En la reunió s’han debatut la idoneïtat i necessitat de compartir diverses actuacions a nivell de policia local i s’ha demanat la col·laboració del Departament d’Interior i de la  Subdirecció General de Coordinació de la Policia de la Generalitat de Catalunya. En el document presentat, que s’estudiarà a fons per  tal de garantir al màxim la validesa jurídica dels acords que es volen prendre, es pretén  millorar l’eficàcia i  l’eficiència dels diferents cossos municipals de policia d’aquests pobles.  

Han assistit a la reunió el director dels Serveis Territorials a Girona, Sr. Albert Ballesta, la subdirectora general de coordinació de policies locals, Sra. Marta Pons, l’alcalde de Llagostera, Sr. Toni Navarro, el regidor de governació de l’Ajuntament de Caldes de Malavella, Sr. Sergi Mir, l’alcalde de Cassà de la Selva, Sr. Robert Mundet i el regidor de governació de Cassà, Sr. Marià Montsuñer.