Fira d’Oportunitats i taller Remuda’t

Aquest diumenge al Parc de la Sardana trobaràs durant tot el matí la Fira d’Oportunitats. També s’han organitzat tallers com el Remuda’t!

 

Taller remuda’t amb la roba vella

10 a 14 h · Parc de la Sardana

Taller creatiu sobre reutilització de roba amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció dels Residus.

Durant la jornada de la Fira d’oportunitats, descobriu tot un reguitzell d’idees senzilles per reconvertir una peça de roba vella en una altra peça de vestir, un complement divertit o un ornament curiós per a la llar. Hi haurà tres nivells de taller:

EL NIVELL "Mira què fan aquí!" – per a tots els visitants de la fira que vulguin veure l'exposició d'idees creatives i, fins i tot, fer-se ells o elles mateixes un article ràpid i senzill.

El NIVELL "Vés passant que ara vinc!" - per als visitants més atrevits que vulguin fer-se un article més laboriós.

El NIVELL "En vull més! " - per a les persones seduïdes per la costura creativa que vulguin fer-se tot un aixovar.

Aquest tercer nivell  es desenvolupa a diferents municipis de la Comarca de la Selva dins els actes programats pel Consell Comarcal durant la Setmana Europea de la Prevenció dels Residus.

En tots els casos, el taller disposa dels materials i eines necessaris (fins i tot de màquina de cosir); tot i que és recomanable que les persones que vulguin aprofitar al màxim  les possibilitats del taller portin alguna peça de roba i tisores. Les peces de roba que ofereixen més possibilitats són els pantalons de texà i les camises d’home.

Organitza: Consell Comarcal de la Selva amb la col·laboració de l’Ajuntament de Caldes de Malavella