Concurs de Microliteratura Joaquim Carbó: recordatori dels guanyadors de l'edició passada

Encara esteu a temps de participar en el El Premi de Microliteratura Joaquim Carbó! El concurs consisteix en crear un text literari (conte, relat, aforisme, poesia...), en català i d’una extensió no superior a 300 paraules. Ha de ser original i inèdit. Com a màxim es podrà presentar una obra, que s’ha d’enviar abans del 26 de març a la Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquest any és la seva divuitena edició i el dediquem a la pintora Lídia Masllorens i Vilà, nascuda a Caldes de Malavella, on va fer la seva primera exposició. Pensant en aquesta pintora la paraula clau que haurien de contenir els textos literaris que es presentin al concurs d’aquest any és “ROSTRE”, perquè és l’element que utilitza ella per expressar-se. De fet és l’element que utilitzem tots, la nostra eina de comunicació per excel·lència, la que posseïm abans d’aprendre a parlar.

Si necessites una referència, aquí trobaràs adjuntes les obres premiades de l'any passat juntament amb les bases de participació d'aquest any. Pots consultar les fotografies de l'entrega de premis de l'any passat en aquest enllaç

No t'ho pensis més! Participa i demostra el teu potencial literari!