Policia Local

Policia Local Malavella

Dades de contacte

Comissaria de la Policia Local
Carrer Onze de Setembre, s/n
17455 Caldes de Malavella
Telf: 972 47 09 02
619 70 45 46 ( 24h )
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Els serveis que realitza la Policia Local

Les tasques que realitzen els policies locals es divideixen en 4 grans grups:

  • SEGURETAT CIUTADANA:Alarmes, amenaces, danys, danys a la via pública, robatoris, detinguts, furts, identificacions, ocupació via pública, coordinació amb Mossos d’Esquadra i Cos Nacional de Policia, consum o tràfic de drogues i seguretat ciutadana.
  • ASSISTÈNCIA:Coordinació amb servei d’Emergències Mèdiques (SEM), Serveis a l’Ajuntament, jutjat, menors, policia assistencial, incendi...
  • TRÀNSIT: Vigilància entrades i sortides escoles, regulació deTrànsit, accidents, control de vehicles,controls d’alcoholèmia i drogotest, grua i vehicles abandonats.
  • CONVIVÈNCIA:Conflictes familiars, conflictes veïnals, policia de proximitat i ordenances municipals de sorolls, d’animals i de civisme.
  • Col·laboració amb altres cossos i amb els caldencs
La relació de la Policia Local de Caldes amb els Mossos d’Esquadra és constant, dels quals reben suport quan fa falta, com en casos de robatoris o col·laboracions en controls, entre d’altres.
Per altra banda, la Policia fa periòdicament taules de treball amb policies de municipis de l’entorn per comentar les incidències de cada municipi i contrastar dades i informacions que poden ser d’interès. Malgrat tot, una de les eines més importants és la col·laboració ciutadana:“animem als caldencs que tinguin cap sospita a contactar amb nosaltres per avisar-nos. Nosaltres estem per comprovar que realment aquestes sospites són fundades. És la nostra feina”.

Informació d’interès

El telèfon 112 centralitza totes les trucades d‘urgència. És únic a tot l‘àmbit europeu i dóna resposta immediata les 24 hores del dia.

Serveix perquè els ciutadans i ciutadanes puguin sol·licitar els serveis públics d‘urgències sanitàries, d‘extinció d‘incendis i salvaments, de seguretat ciutadana i de protecció civil quan es trobin en una situació d‘emergència.Tríptic 112 

Informació útil:

Enllaços d‘interès:

Mobilitat segura

L‘Educació Viària té com a objectiu principaldesenvolupar la consciència i la conducta viàriaadequada per a una millor convivència social i respecte amb les persones i l‘entorn. Des de la Policia Local de Caldess‘organitzen activitats, xerrades, jornades.