El Mercat del Caldes de Malavella ampliarà l’oferta amb parades noves amb llicència

 

  • El Mercat del dimarts atorga tres noves llicències per 15 anys.

L’Ajuntament de Caldes de Malavella vol d’aquesta manera complementar l’oferta actual d’aquest mercat de venda no sedentària i donar més varietat de productes per atreure tant als clients habituals com a futurs visitants i a nova clientela.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Caldes ha obert una convocatòria per a l’atorgament de noves llicències al mercat del dimarts on hi ha prevista la incorporació definitiva de noves parades que puguin ampliar la varietat de productes existents i, així, atreure més clientela.

Després de valorar les propostes presentades, la previsió és que s’atorguin 3 noves llicències a parades de venda de roba d’home i dona, calçat i joguines i regals.

Aquesta nova actuació permetrà ampliar el nombre de parades al mercat i atorgar llicències per 15 anys a aquestes 3 parades que actualment ja assisteixen amb una autorització eventual.

La incorporació de noves parades contribueix a promoure el mercat del dimarts, com un lloc de referència de qualitat, diversitat, proximitat i de tracte personalitzat; així com a motor de reactivació del comerç local.