Humor i teatre amb el Festival Toca Riure! 

Del 9 de març al 3 de juny, gairebé una desena de propostes d’entreteniment.  

Caldes de Malavella acull aquesta primavera una nova edició del festival de comèdia i arts escèniques Toca Riure. Vuit obres per divertir-se dalt i baix de l’escenari, la majoria de les quals seran interpretades al Teatre Cinema Municipal per companyies professionals, amateurs i dedicades als espectacles infantils. El Festival començarà el 9 de març i s’allargarà fins al 3 de juny. 

Trepitjaran els escenaris de Caldes quatre companyies amateurs. La primera serà Guspira Teatre amb l’obra C’est la vie, una trobada de personatges a la plaça del poble, al cafè o al banc. Un encontre en espais comuns on tothom se sent còmode com per treure a la llum vicis i obsessions. Serà el 15 d’abril, a les 20 hores.  

La segona cita és amb el Grup de Teatre Cassanenc, qui interpretarà Mort accidental d’un anarquista, una nova versió de la sàtira política que l’italià Dario Fo va estrenar als anys 70. Es podrà veure el 20 de maig, a les 20 hores. Uns dies més tard, el 27, a la mateixa hora, serà el torn d’una companyia local. El Grup de Teatre Traspunt de Caldes portarà als escenaris Un final alternatiu. I el 3 de juny, Teatre Pimpinella de Llagostera interpretarà Abraham i Samuel, a les vuit del vespre. 

Les entrades per les sessions de teatre amateur tenen un cost de 3 € en venda anticipada i de 6 € en taquilla. En canvi, l’obra professional val 5 € amb antelació i 10 € in situ. Enric Cambray interpretarà en format monòleg un dels clàssics teatrals més coneguts. Hamlet.01 és l’stand-up tragedy creat pel director Sergi Belbel. 

Teatre familiar 

Per a les criatures hi haurà tres propostes. La primera és l’espectacle Joc de cadires de Cal Teatre, el 9 de març, a les 17 hores. La segona anirà a càrrec de La Pera Llimonera i portarà el títol Un vestit nou per l’Emperador. Es farà durant el matí de la diada de Sant Jordi, el 23 d’abril, a les 12 h. En aquest cas, l’entrada serà gratuïta. I per acabar, el pallasso Ruskus Patruskus farà l’espectacle Arzabastayan a la Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia, el 26 de maig, a les 17 hores. També amb entrada lliure i gratuïta. 

Totes les entrades per a les funcions es poden adquirir a http://ticketara.com/

 

Consulta tot el fulletó informatiu del cicle AQUÍ