Torna una nova edició de El Gust de la Paraula, del 26 al 28 de novembre

El festival fusiona literatura i gastronomia i l’organitza l’Ajuntament de Caldes de Malavella des de la Biblioteca i les àrees de Turisme i Cultura.

Del 26 al 28 de novembre Caldes de Malavella acollirà una nova edició del festival El Gust de la Paraula, enguany dedicat als monòlegs, és a dir, a les petites degustacions individuals. Es tracta d’un projecte que pretén enfortir la promoció de la marca i del col·lectiu de restauradors, i promocionar els productes locals. Tot apropant el visitant al patrimoni municipal i potenciant  l’activitat cultural amb l’objectiu d’incentivar la lectura als infants i adults, i acostar els nens a la cuina i a la bona alimentació dels productes de proximitat.

Entre l’Oficina de Turisme, l’Àrea de Cultura i la Biblioteca Municipal s’ha cuinat una extensa programació que inclou tallers de cuina per a joves i infants; el club de lectura i l’espectacle teatral de l’obra “Monòleg del perdó” amb la presència del seu autor Enric Casasses; el sopar literari de germanor; contes pels més petits; una masterclass amb el pastisser Joan Carles Buhigas i el recital humorístic “Avui dinarem béééé”. Tampoc hi pot faltar el concurs de cuina, aquest any dedicat a una forma ben dolça de monòleg: les galetes. El concurs estarà obert a tothom qui vulgui participar, resident o no a Caldes de Malavella. També hi ha altres activitats programades com la visita guiada especial “Caldes en temps de guerres” o la sessió de cinema amb la pel·lícula “Lunchbox”.

A més a més, l’últim dia del festival al balneari Vichy Catalan es presentaran uns postres que el pastisser Joan Carles Buhigas ha creat especialment per El Gust de la Paraula i, mentre dura la degustació d’aquest plat sorpresa, el grup caldenc Reflexes interpretarà diverses cançons a la terrassa del balneari.

Es pot consultar tota la programació al web www.elgustdelaparaula.caldesdemalavella.cat