Suspés el Carnaval de Caldes de Malavella degut a la Covid19

El carnaval de Caldes de Malavella havia de celebrar-se el 20 de febrer però degut a la situació sanitària s’ha decidit anul·lar l’esdeveniment

 

A finals de febrer havia de celebrar-se el carnaval a Caldes de Malavella. L’any passat van desfilar pels carrers del municipi més de 2000 persones en la 6a edició de la Rua, essent aquest el darrer acte multitudinari que es va desenvolupar al municipi abans de l’esclat de la pandèmia.

Aquest any, però les dades sanitaries fan inviable la celebració de la 7a edició: “Aquest any no podem fer el carnaval tal i com el fem cada any a Caldes. Ens sap greu prendre aquesta decisió però ens cal ser curosos i reduir al màxim els contactes socials per reduir la propagació de la Covid19”, ha assenyalat Gemma Alsina, regidora de festes de l’ajuntament.

 

En edicions anteriors havien participat fins a 35 carrosses i fins i tot hi havia grups en llista d’espera. La tradicional rua de carnaval de Caldes també contemplava una festa posterior al pavelló on es premiaven les millors disfresses, també les millors carrosses gran i petita, així com la millor comparsa. Altres premis premiaven l’actitud, el ritme i fins i tot la descordinació! Moltes entitats del poble hi participaven i fins i tot s’havia convertit en una festa de referència a la Selva Interior.

Des de l’Ajuntament s’ha pres la decisió d’anul·lar la cita, tot posant la vista al 2022 sempre que la situació sanitària així ho permeti.