Mesures personals de prevenció i higiene al casal d’estiu 2020

 

1.-Recomanacions per als i les assistents a l’activitat:

  1. Utilitza mascareta i guants quan t’ho indiqui el personal de l’activitat.
  2. Compleix totes les mesures de prevenció que t’indiqui el personal de l’activitat.
  3. Procura mantenir la distància interpersonal de 2 metres sempre que sigui possible.
  4. Evita la salutació amb contacte físic, inclòs donar la mà.
  5. Renta’t freqüentment les mans amb aigua i sabó, o amb solució hidroalcohòlica, especialment després de tossir o estossegar, després de tocar superfícies potencialment contaminades, i a l’inici i final de les activitats, durant al menys 40 segons.
  6. En cas de tenir els avantbraços descoberts durant l’activitat, inclou el rentat dels avantbraços.
  7. En tossir o estossegar, tapa’t el nas i la boca amb un mocador d’un sol ús, i llença’l preferentment en un cubell que tingui tapa. Si no disposes de mocadors d’un sol ús, pots utilitzar la part interna del colze per no contaminar les mans.
  8. Evita tocar-te els ulls, el nas i la boca.
  9. Si comences a notar símptomes, avisa les persones responsables de l’activitat, extrema les precaucions de distància i d’higiene, i contacta urgentment amb el teu metge d’atenció primària o amb el telèfon d’atenció al COVID-19.
  10. Desplaçaments a l’activitat
  11. Sempre que es pugui, cal prioritzar les opcions de mobilitat que millor garanteixin la distància interpersonal d’aproximadament 2 metres.
  12. Si es va caminant, en bicicleta o moto, no és necessari portar mascareta, si es pot mantenir la distància interpersonal.
  13. Si cal desplaçar-se en cotxe, es recomana extremar les mesures de neteja del vehicle i mantenir la major distància possible entre els ocupants.
  14. En els viatges en transport públic cal utilitzar mascareta, i procurar mantenir la distància interpersonal amb la resta d’usuaris.
  15. Es recomana utilitzar els equips de protecció individual des de la sortida de casa.
  16. En el desenvolupament de l’activitat
  17. Les persones responsables de l’activitat s’encarregaran de vetllar pel compliment de la distància i mesures de seguretat.
  18. Els i les participants portaran mascareta i guants quan se’ls requereixi.
  19. Els i les participants hauran d’obeir als responsables de grup i mantenir la distància interpersonal d’aproximadament 2 metres, sempre que sigui possible, i en tot cas evitar el contacte físic continu amb d’altres participants.

 

Regidoria d’Esports

Ajuntament de Caldes de Malavella