Preinsripcions Escola de música SEMC 2020-2021

 

PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ CURS 2020-2021 ESCOLA DE MÚSICA / SEMC CALDES DE MALAVELLA

 

Benvolguts pares, mares i alumnes,

Us informem de les dates de preinscripció i Matriculació a l’Escola de Música de Caldes de Malavella / SEMC . Per qualsevol dubte o informació que necessiteu a l’hora de fer la preinscripció o matriculació us podeu dirigir a:

Coordinadora pedagògica, Yolanda Carmona

Telèfon informació preinscripció matriculació : 649402246 , Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

PROCÉS DE PREINSCRIPCIONS I MATRÍCULA

Escola de música / SEMC

 

  • PREINSCRIPCIONS : de l’1 al 15 de juny i de l’1 al 7 de setembre

 

  • A la Web de l’escola de música de Caldes /SEM http://semc.caldesdemalavella.cat/  , trobareu el full de preinscripció que s’ha d’omplir i enviar-ho a:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

  • Omplint el formulari google form que trobareu a la Web de l’escola de música de Caldes /SEMC  http://semc.caldesdemalavella.cat/  

 

  • SORTEIG LLETRA ORDRE DE MATRICULACIÓ: 22 de juny. Pels alumnes preinscrits al setembre la matriculació es farà per ordre d’inscripció.

 

  • MATRICULACIONS: 2,3 i 6 de juliol i 9 de setembre

Per telèfon amb la coordinadora pedagògica (649402246). Rebreu un correu electrònic amb el dia i hora assignada per fer la matriculació dels vostres fills/es.

 

En el cas de poder fer les matriculacions presencialment, ja s’informarà per correu electrònic.