Visites teatralitzades 2019

El 17 d’agost s’inaugura una nova temporada de les visites teatralitzades d’estiu

Sota el títol “Caldes, capital d’Europa”, una època en què tota la historia d’Europa passa per Caldes, el proper dissabte 17 d’agost s’inaugurarà la 18ena temporada de les visites teatralitzades d’estiu, una activitat d’indispensable assistència aquest any de Turisme Cultural.

 

Les visites teatralitzades d’estiu consisteixen en una passejada-itinerari per diferents racons del municipi sota la direcció divertida i amena de tres actors de teatre que ens descriuen esdeveniments del poble; des de la prehistòria, passant per la Caldes romana i del valor que han anat prenent les aigües amb l’explotació de les aigües termals i la construcció dels balnearis.

 

Com a experiència cultural, les brillants visites teatralitzades, que se celebren els dissabtes dels mesos d’agost i setembre, resulten sempre indispensables, però més especialment enguany declarat Any de Turisme Cultural.

 

Voleu conèixer totes les xafarderies, fets i curiositats de la vila termal? Teniu ganes de passar una nit de dissabte divertidíssima?

 

Aquest any en Fonsu no vol fer Visites, la Swellen s’ha apuntat al club de lectura després de llegir “El fill de l’italià” d’en Rafael Nadal i la Remei no en vol sentir a parlar ni d’una cosa ni de l’altra. Seran capaços després de 18 anys de Visites de posar-se d’acord?

 

Els visitants podran gaudir d’una nit de dissabte divertidíssima passejant per les restes de la ciutat romana Aquae Calidae , els Jardins de Sant Grau, les Termes Romanes, els Xalets d’estiueig del Carrer Pla i Deniel, el Balneari Prats, els Xalets d’estiueig de l’Avinguda del Dr. Furest i el Balneari Vichy Catalán on es podrà visitar la seva capella interior. La visita acabarà amb un petit piscolabis sota les estrelles als jardins del Balneari Vichy Catalán.

 

La temporada de visites teatralitzades s’inaugurarà el proper dissabte 17 d’agost i s’allargarà fins el 21 de setembre i es realitzarà una funció cada dissabte a les 22h.

 

L’entrada general té un preu de 10€ i l’entrada reduïda (per a infants d’entre 6 i 12 anys inclosos) de 5€. Les entrades es podran adquirir de manera anticipada a partir del 6 d’agost a l’Oficina de Turisme.

 

 DIES DE VISITA I VENTA D’ENTRADES:

AGOST:  17, 24, 31

 

SETEMBRE:  7, 14, 21

 

HORARI: 22h

 

LLOC DE SORTIDA: OFICINA DE TURISME

 

COMPRA ANTICIPADA A:

Oficina de Turisme · Cal Ferrer de la Plaça · 972480103

A partir del 6 d’agost.

 

PREU DE LES ENTRADES:

Preu entrada general: 10 €

Preu entrada reduïda (infants d’entre 6a i 12a., inclosos): 5 €

 

Gaudeix d’un 10% de descompte en establiments del municipi amb la teva entrada general!

 

A més a més, amb l’entrada general, es podrà adquirir un 10% de descompte en diversos establiments del municipi:

 

Balneari Vichy Catalán, Balneari Prats, Vermuteria La Gata Maula, Pub Tèrmic, Picarols, Perruqueria Family Pèls, Botiga de roba Liberty&Clothes, , Pim Pam Caldes i la botiga de mobiliari exterior Balliu Export.

 

Consulta els detalls del descompte de cada establiment aquí

Descarrega’t el fulletó aquí