La biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia és un servei públic de titularitat municipal i està inclosa en el Mapa de Lectura Pública de Catalunya. L’accés és lliure i gratuït.

Dades de contacte

BIBLIOTECA FRANCESC FERRER I GUÀRDIA

Carrer de la Llibertat, 6
17455 Caldes de Malavella
Telf: 972 47 23 50
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
http://www.bibgirona.cat/biblioteca/caldes-de-malavella

Horaris

Degut al Covid19 i a les mesures de precaució durant els mesos d'estiu 2020 l'horari de la biblioteca és de:

De 10 a 14 h els dijous i divendres; i els dilluns, dimarts i dimecres de 16 a 20 h. 

Serveis de la Biblioteca Municipal

  • Carnet de la biblioteca: Per obtenir el carnet de la biblioteca només cal que porteu en vostre DNI, NIE o passaport. És totalment gratuït i us permet endur documents en préstec i utilitzar els ordinadors. Els menors hauran de venir acompanyats dels seus pares o tutors
  • Servei de préstec: Us podeu endur en préstec 20 documents (10 llibres, 3 cd, 3 dvd, 4 revistes) durant un període màxim de 30 dies.
  • Servei de préstec interbibliotecari: Si no tenim el que busqueu us ho podem demanar a qualsevol altra biblioteca de la Xarxa.
  • Connexió a Internet: Podeu utilitzar els ordinadors 15 hores al mes. Els menors de 14 anys caldrà que tinguin l’autorització signada dels seus pares o tutors. La biblioteca disposa també d’un punt wifi per qui vulgui utilitzar el seu ordinador portàtil.
  • Club de lectura: Hem creat un grup de lectors conduït per l’Albert Mestres, escriptor amb residència a Caldes. Ens reunim periòdicament per a comentar les lectures escollides. Podeu informar-vos de les activitats del club al bloc que trobareu en aquesta mateixa web.
  • Visites escolars: Diàriament organitzem visites dirigides als alumnes de les dues escoles i la llar de Caldes. Expliquem contes, llegim i fem préstec de llibres. L’objectiu d’aquestes visites és gaudir de la lectura i ensenyar les normes bàsiques de la biblioteca als infants.

Enllaços d’interès